söndag 3 maj 2015

Total återhämtning och relax!

Det är något alldeles särskilt med den här ön och mig. Jag blir kolugn. Totalt nedstressad och avspänd. Sååå skönt! Vad det är, det vet jag inte men kanske havet och friden som råder här denna årstid.
 
Jag kan sitta stilla efter två dagars acklimatisering. Jag kan njuta av nu och här. fantastiskt! Jag tänker inte på någonting annat, wooow! I dag var vädret toppen, sådär kanonfint med sol, vindstilla och härligt ljus.
 
Ni som aldrig upplevt ljuset på Öland .. åhh det är så magiskt. Det kan liksom inte beskrivas, måste upplevas.
 
  Tänk att sitta på campingen och plötsligt så svävar en svart stork ovanför i solskenet. Grillen är tänd, laxen på G och livet andas frid och njutning.
 
Jag vill inte åka hem. Vill ha det så här för alltid. Vi kikar som vanligt på hus till salu. Njuter av allt det fina in i sista minut. I morgon drar vi hemåt igen. Hem med laddade batterier och lite mer avspända.
 


 

 

 

11 kommentarer:

  1. Åh är det så min ö ser ut genom en annan lins? Härligt! Ja som sagt bästa tiden är NU, just NU på ön...mitt i sommaren är det galet men det är väl så det ska vara...många vill ju hit!
    I dag har jag varit till en vän som bor UNDERBART här på Öland...to die for! Mitt råttbo kändes ynkligt när jag kom hem ha ha!
    Kram,
    Titti

    SvaraRadera
  2. Underbara bilder, förstår att du njuter och stressar av! Va roligt med en bloggträff också!

    Må gott!
    Kram Gunilla

    SvaraRadera
  3. Till Öland styr vi kosan till i sommar, igen. Jag hade gärna åkt till Ängelholm faktiskt, istället. Eller uppåt för en gångs skull. Kanske nästa år...
    Hoppas ni får några fortsatta fina husvagnsdagar !
    Söndagskram från Kate

    SvaraRadera
  4. Ääälskar Öland och det får minsann bli en tripp dit i sommar igen. Såg att ni haft en bloggträff hos våra goda vänner, de tillverkar världens bästa choklad och glass, to die for. Ha en bra start på veckan. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  5. Vad härligt att ni fick sol till slut :-) Ön är alldeles för underbar och ljuset, ljuset .......
    Hoppas att vi syns igen. Kör försiktigt hem. Ha de gott. Kram, Catarina

    SvaraRadera
  6. Det vore ju fräckt av mig att just nu säga att jag är avis...men Öland är ju underbart så det är lätt att förstå att du älskar ön å inte vill åka hem.
    Så himlans mysigt med bloggträff också!
    Ha en fin dag!
    kram Katarina

    SvaraRadera
  7. Men wow, vilken toppenhelg du haft!!! Förstår att du gillar Öland genom dina vackra bilder, vi har lite vänner där men nu är det längesen vi besökte ön... och så himla kul att träffa bloggvänner, jag blir nästan lite avis :-) Har också haft en fin helg/vecka båda tjejerna + lilla barnbarnet har varit hemma och vi var i Stockholm på dop av andra barnbarnet i lördags men efter det blev det ett känslofyllt avsked när det var dags att säga hej till ena dottern som idag är på väg långt bort för att jobba för FN i 6 månader. Lite jobbigt faktiskt. Har du sett petunia blommorna? De flesta är svarta men ett par är läckert ljuslila. Kul! Ha en skön vecka! Kram Lotta

    SvaraRadera
  8. Hej vännen! Nu har jag läst ikapp här och konstaterar bara WOW! Vilken härlig helg, vilken resa! Så mysigt och så skönt att bara koppla av, och att träffa fina bloggerskor också! =) Vackra bilder!
    Kram/Maria

    SvaraRadera
  9. Hejsan.
    Vilka härliga bilder från "din" sköna ö!
    Jag har vänner på ön och brukar vara där så ofta jag kan.

    Vad mysigt med en bloggvänsträff.
    Det var längesedan jag träffade några bloggvänner, tyvärr har en hel del slutat blogga.
    Men det blir väl så när man bloggat i snart 7 år!

    Ha det fint,
    Anneli

    SvaraRadera
  10. Det låter precis som man vill att det skall vara! Ibland när vi varit någonstans har jag också upplevt den känslan och den är magisk! Hoppas du fortsätter att vara nere i dom varven.
    Agneta kram

    SvaraRadera
  11. Härligt att du kan känna så! Och fina bilder! Jag har inte varit på Öland på många år. Saknar det lite men Gotland är nog strået vassare i mitt tycke. ;)

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!