onsdag 22 april 2015

Vila och flytande.

Hej!
 
vila och flytande... ja det låter nästan som om jag skulle åka på kryssning. Fast det ska jag inte utan jag ska dricka mig mätt några dagar. Nix inte någon kickstart eller diet heller, utan ordinationer för att ev. slippa min envisa magvärk som infinner sig så fort jag ätit.


 Kanske inte riktigt alltid men så gott som i alla fall. Jag tycker inte om att vila, det är inte min grej så att vara hemma och vila när man inte är helt utslagen av feber är väldans jobbigt för mig. Jag är nästan helt säker på att jag har någon typ av bokstavskombination. (K.N.Ä.P.P)fniss! Måste ha något att hitta på.


Sedan ska man inte stressa heller om magen krånglar, och det är just det, jag blir stressad när jag ska vila och inte kan.  Stressad av att inte vara på jobbet och att inte ha hälsan. Jag borde yoga eller meditera lite kanske. Lägga mig ner med en avspännings cd och djupandas.
yin yang bönor Taijitu - symbolen för Yin och Yang i harmoni

Sen är det ju våren också, hur mycket är det inte man ska hinna göra då? Typ allt ska fixas i maj. Det är avslutningsfester och grillfester i en salig blandning. Födelsedagar och trädgårdsfix. Sedan lägger vi på målning av vindskivor och inoljning av altandäck.


Just det poolen ska sättas igång och sommargarderoben ses över. Se till att det finns ved till hösten och ge cyklarna en uppfräschning. Inte att förglömma motionera och se vacker ut, le och skratta, sjunga och vara glad.  Typiskt mig att måla upp ett scenario över allt på en gång. Ja, ja,  andas var det och vila. Jo man tackar! Tur att jag ska åka på en minisemester snart. Då kopplar jag nog av ordentligt där vid havet. Ja det brukar jag ju göra. Kommer hinna göra allt sen, som vanligt.
 

Har också bestämt mig för att ta en väääldigt lång sommarledighet. Inte för att jobbet är så ansträngande och besvärligt, inte alls tvärtom, jag gillar ju mitt jobb.


Nej utan mer för att landa här och nu. Nähä, nu ska jag ta en klunk och vila lite.. Jisses och hjääälp!
 

 
 
 

3 kommentarer:

 1. Hej hej!
  Men huuua det där lät inget kul alls!!
  Någon allergi kanske?
  Jag har nog också en bokstavskobination...fnniss....;)
  Å jag blev alldeles matt när jag läste om allt man måste göra i maj....för det stämmer ju...haha...
  Nä jag tror jag vilar lite först..;)
  Kram Katarina o krya på dig!

  SvaraRadera
 2. Jag tror faktiskt att vila är en bra kur, fast förstår att det inte är lätt. Jag är mycket aktiv, med vill ibland bara slappa och koppla av, det behövs.
  Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Nä men fy stackare! Jag är inte heller mycket för att bara dricka eller vila :-). Därför hoppar jag inte på några kickstarter - det passar inte mig.

  Jag hoppas din mage blir bra snart - inte kul när den krånglar.
  Kram Malin

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!