lördag 18 april 2015

Sängkläder!Jag gjorde ett snabbt besök på Ikea här om dagen. Jag var så nära att lägga nya sängkläder i korgen, jag menar då att jag tog dom och sen la tillbaks. Så nära var det. Nu när jag ska bädda rent så ångrar jag mig så klart. Ångrar mig bara för att det är lite kul med nytt.
 

 Jag ser ju att jag absolut inte behöver nya för jag klarar förmodligen resten av livet med dem som redan finns i skåpet. Eller så kanske jag ska öppna ett hotell, då kan man ju behöva dem. Fniss!Vissa lakan är inte ens urtagna ur påsen. Jag fick det av mormor på min 18-års dag. Sparsam va?
 
 Det var i alla fall dessa som nära på hade kunnat bli mina. Om jag skänker bort några av mina till bättre behövande så kan jag kanske köpa nya.
 
Men ni hör ju vilket I-lands problem jag har.(jag skäms) Kanske jag sover gott om jag inte slösar bort jordens resurser, kanske jag sover gott om jag hjälper andra, kanske jag sover gott i vilket fall. Jag har ju faktiskt sparat 300:- så det så! (Tjejmatte, Genus-skäms på den också)
 
Rena sängkläder ska det bli i vilket fall, och nyvädrade kuddar&täcken. Myyyyyysigt och inte det minsta skämmigt!
 
 
 

 
 
 

7 kommentarer:

 1. Det är så underbart med gamla lakan! Jag syr om gamla överlakan till påslakan och njuter av det hantverk man gjorde förr. Men det var lite lustigt med "dina Ikea"-lakan, dottern har köpt precis samma och de är himla fina.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Precis så tänker jag! Man blir inte lyckligare i längden av nytt. Men nog är det svårt och många suckar blir det. Jag har dock köpstopp på onödiga grejor. Vad nödiga är bestämmer jag från stund till stund:)

  Glad vårhelg!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Jag har också lakan för ett helt kompani! Men nog tusan står man där och tummar på nya påslakan...
  Fast påslakan i linne vore inte så dumt, attans dyra bara!
  Näe nu dags att laga lite mat, magen knorrar som vanligt...
  Kram till dig!
  Titti

  SvaraRadera
 4. Jag har inte så många lakan längre, eftersom jag återanvänder tyget för patch work eller klipper remsor och virkar av dem. Inget går till spillo!

  SvaraRadera
 5. Precis exakt så tänkte jag igår när jag ömsade sängkläder......för det var som så att kyrkan här hade insamling i vintras och då lämnade jag en massa dit och nu känns det inte som jag har nåt kvar, fast jag har det! Men jag ville ha nytt, jag också! Vi får tänka om!!!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 6. Ja de där såg jag på Ikea förut också, väldigt fina! Men jag är tokig i egyptisk bomull, och satin lakan. Men jag blev väldigt frestad att krypa i säg när jag såg dina täcken där på altanen , känslan av det där svala när man lägger sig är oslagbar! Kram Pernilla

  SvaraRadera
 7. Jaaaamen duuuu..
  Nu när du tjänat 300kr i dag kan du ju köpa de där fina lakanen på IKEA....hahaaaa...
  Så härligt det ser ut med alla täckena där på vädring...
  Jag kom just på att jag har en säng utan lakan och med täcken o kuddar i en enda röra... tyyyypiskt mig...
  riva ut allt på morgonen o sen glömma... nu är ju klockan efter midnatt och ujujuj va sugen jag är på att vädra täcken, dammsuga madrasser och byta lakan.....åååå....
  Hoppas du sussar gott i alla fall...
  Kram Katarina

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!