måndag 27 april 2015

Måndagspresenten.

Vilken härlig måndag jag haft. Den började så otroligt bra med ett humoristiskt måndagsmöte. Skrattade så jag dog nästan, nåja kanske inte riktigt men kul var det. Min vän och chef har en så härlig humor, ja kollegorna också. Vi skämtade om uppfostran och när i livet man ska börja lära sig säga tack och hej. Ja ni vet sånt som i alla fall jag tycker är så himla självklart.
 
Hon skojade om att kanske det är på tiden att lära sig det när man får sin första mens eller kommer i målbrottet. Nu ser jag framför mig Henrik Dorsin stå och härma en tonåring som tränar febrilt på att säga HEJ!!!Och Tack!!!
 
Oooops! Jag halkade visst från ämnet. Jag brukar i alla fall slå en pling till min äkta hälft när jag är på väg hem för att kolla läget liksom. Maken berättade då att jag skulle få en present när jag kom hem. Whiiiihoo vad kul. Kolla, ytterligare en fin trälåda till mina blomster. Satt länge där på soldäck och njöt av vårkvällen och presenten.
 
 Vilken skir och fin grönska. Sluter ögonen en stund och längtar plötsligt efter småbarnstiden.
 
När man borrade näsan i ungarnas hår, älskade doften och minns att jag kittlade dem tills de kiknade av skratt, och sen efter en lång dag i sandlådan stoppade dem i badet och bums i säng efter en saga om ett litet blått lok. Det bränner lite under ögonlocket.. Jag tar sats, reser mig ur solstolen, kastar in disken i maskinen, snyter mig och konstaterar att livet går framåt i ryslig fart. Som sagt.. en härlig måndag har jag haft.
 

 

5 kommentarer:

 1. Vilken härlig start på veckan. Skratt, present och en skön stund på soldäcket. Ja hua visst går tiden fort, kan inte någon dra i handbromsen...... tycker också att småbarnsåren gick på tok för snabbt. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Ja, med en himla fart. . .

  Kram N

  SvaraRadera
 3. Det är ju aldrig fel med en bra start på veckan, dessutom få en present - det blir ju lyxmåndag :-)
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Ja, livet går rysligt fort och plötsligt är man inne i en ny fas... =) ;)
  Så fin present!
  Kram på dig vännen!

  SvaraRadera
 5. Underbara bilder du bjuder på.
  Och visst är det härligt att skratta på jobbet :)
  Kram Pia

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!