torsdag 5 mars 2015

Svagt rosa.


Hejsan Hejsan!  Jag hinner inte riktigt med att blogga i veckorna. Jag hinner inte fota heller så som jag vill. Fast idag har det hänt lite på Villa Ryttarängen. Vardagsrummet har fått en svag ton av rosa.
 
Jaaa jag vet, jag är tokig i rosa. Det var faktiskt Tonåringens nejlikbukett som fick mig att byta lite bland kuddarna och fixa med rosa små pinaler
Den lilla klotformade vasen som är ett loppisfynd från Öland har tyvärr spruckit, men med ett litet glas inuti så funkar den i alla fall som vas. Så gör jag ofta om krus eller krukor inte håller tätt.
 
I med en glasburk eller en mindre vas bara så syns det inte och läcker inte. Kuddfodralen som var trasiga, dom har jag fått nya från Hus&Hem. De rosa är gamla beck och bölja som jag haft mååååånga herrans år.
 
Lite struktur som blir lite spännande.  Jag hängde upp tunna vita längder också så våren får plats ordentligt här inne.
 
Zumban var rätt så kul fast jag kanske föredrar lite mer action när jag tränar. Men inte att förakta, absolut inte det blir nog fler gånger med skaka rumpa och dansa medryckande till härlig musik.
 
Fast i kväll ska jag ta det lugnt efter träningen, sitta och mysa i soffan och insupa dofter av ros, snödroppe och nejlika.
 
 
 
 
 

8 kommentarer:

  1. Vilken härlig bukett och visst är det snyggt med rosa :)
    Kram Pia

    SvaraRadera
  2. Härligt med rosa, ljust och vårigt.
    Ha de gott, Kram, Catarina

    SvaraRadera
  3. Ja rosa är fint det! Jag inser ofta när jag tittar på bilder och i min garderob att jag är väldigt förtjust i rosa.

    Jag har också lite ont om tid att fota så mycket som jag vill. Och hinna besöka de bloggar jag vill. Men, men man gör så gott man kan!

    Lite mer action tänker jag haha, jag skulle säkert vara helt död efter ett zumbapass!!! Hade träningsvärk i flera dagar efter yogan i måndags och jag tror dessutom att det var en lätt yoga.

    Kram Malin

    SvaraRadera
  4. Fint med rosa, ger vårkänsla. Kramis Suss

    SvaraRadera
  5. Åh så vårfint hos dig vännen! Bra att du fick nya kuddfodral! Så himla fin klotvas och smart att "fodra" den med ett glas! Du är påhittig du!
    Tack för dina ord! Kram/maria

    SvaraRadera
  6. Rosa ger en härlig vårkänsla o även här i svarta huset får den rosa färgen mer o mer plats. Låter som en mysig kväll, själv ska jag släcka datorn nu o kolla film. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  7. Rosa är aldrig fel...återkommer alltid till den färgen på något vis. Ha nu en mysig kväll och ta hand om dig Pia!
    Varmaste kramen från mig,
    Titti

    SvaraRadera
  8. Heja dig som tränar! Och vilken kondition du verkar ha, lyckos :) Önskar jag kommer i den formen... :) Jättefint med rosa, så fina foton! Jag har inget rosa här hemma faktiskt men tycker att det är så fint hos andra!

    Önskar dig en fin helg!

    Kramar aka

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!