fredag 6 mars 2015

Fredagshändelser.

Jag tänkte i morse att den här fredagen kommer att bli så enkel och lätt. En fin avslutning på en tuff vecka. Jag tänkte att jag nog ska ta det lugnt i kväll, lämna återbud till en inbjudan med middag och trevligt snack och bara varva ned. Jag tänkte fel. Visst det var lugnare på jobbet, i alla fall till en början. Det hände självklart massor av märkliga saker som tex. att försöka få in en stor jäkla hallmöbel genom dörren som väger typ ett ton. Som visar sig inte gå in alls utan att demonteras. Shit! Jag och mina kvarvarande kollegor slet som små illrar med alla våra muskler och hjärnceller samtidigt som små varelser kissar i kors på ställen man absolut inte ska kissa på. Att tonåringen ringer mitt upp i och berättar att plånboken med alla hans födelsedagspengar försvunnit i vimlet på stan fick mig att stöna högt.
Dom kan du fetglömma tänkte jag och det sa jag också. FEL!!! Några minuter senare ringer en kvinna som hittat hans plånbok så allt löste sig till sist. Gladare unge finns nog inte och inte blev jag ledsen heller precis.  Sen var det ju uppskattningen från chefen, varma tankar i luften och i kroppen.
Att makens chokladask som han fått för ett jobb stod på köksön + ett gäng räkor gjorde väl inte nåt det heller. Det uppvägde stoppet i avloppet och allt det andra trista som kan hända på en fredag i mars.
 

2 kommentarer:

  1. Ha ha ha..... Viken fredag!!!! Men slutade väl med det mesta :)
    Lördagskram från Kate

    SvaraRadera
  2. En Fredag som slutade hur bra som helst.
    Kram Helena

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!