torsdag 19 mars 2015

Pics, fix & trix.

Halloj! Åhh Nej, tänker ni kanske, inte kontoret igen. Jag lovar det ska icke tjatas mer om detta kontor, det här blir det sista på ett tag.
 
Torsdag och det finns en hängig kvinna på Villa Ryttarängen. Så blev det med den hälsovilan. Äsch jag försökte i alla fall. både vilade och gjorde roliga saker. Verkar vara något som går, för alla här hemma känner sig matta och har ont lite överallt. Jag fixade ju på kontoret i går tills jag stupade rent bokstavligt.
 
Jag kände en stor besvikelse eftersom resultatet inte blev riktigt så som jag tänkt. Jag hittade inte riktigt det tyget jag ville ha till stolen men det här får väl duga. Klickat hem från nätet.


Jag glömde dessutom att köpa vägghyllorna. Ska erkänna att jag grät en skvätt och tyckte att jag slösat bort både energi och pengar på ett misslyckat projekt.
 

 
Sedan sov jag i några timmar och insåg vad problemet var egentligen, jag höll på att bli sjuk. Kikade in igen på kontoret när jag vaknade och kände mig plötsligt lite nöjdare. Inte över att jag blev sjuk utan för hur det blev. Fniss! 
 
I helgen ska maken och jag hjälpas åt med det sista fixet som att få upp lamporna tex.
 

 Testar lite med en whiteboard penna.
 

Lampan ovan såg jag på en mässa 2013


Det finns en del av kontoret som inte syns i bild, oj nu fick jag nästan lust att gråta igen.. SORTERING gäller där. (makens jobb)

Trix var det ju, jo på vägen hem från IKEA så slank jag in på en loppis och hittade små korgcylindrar som jag tänker hotta upp lite. Trixet är att man blir lite ensam om sin stil, det är ju roligt att inte se en kopia av sitt kontor någon annanstans. Små detaljer som är personliga. Självklart kan man hämta inspiration från andra, det har jag gjort.  Spartrix, för i stället för 60:- för nya på Varuhuset så betalade jag 15:- Fast allt trixande och fixande får vänta för nu ska jag bara kurera mig.
 
Inköpslista
Bänkskiva Ikea 349:-
Rullvagn Ikea 499:-
Kassett förvaringslåda 2 pack 19:-
Taklampor Ikea 258:-
Vägghyllor Ikea 310:-
Skylt Hummlebo 79:-
Korgar loppis 15:-
Klädnypor 12 st. Ullis Bazar 49:-
Paisleytyg Ohlssons tyger 99:-/m
Benbockar köpta för längesedan på Ikea
finns fortfarande. 
 

4 kommentarer:

 1. Färgglatt och personligt, snyggt!
  Krya på dig och ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Oj, här har jag visst missat något eller rättare sagt massor, tyckte väl att det var attans längesen du skrev på simsalabim. Får lägga mig som följare här också! Vad mycket fint du gjort, nu blev jag också sugen på att fixa lite. Måste berätta att dina svarta petunior är jättefina!!! växer som bara dem, det ska bli mkt spännande att se om de fortfarande är svarta! Kram och Glad vår! /Lotta

  SvaraRadera
 3. Det blev verkligen inget misslyckat projekt Pia! Härliga möbler och en underbar färg också...du kommer att trivas där som handen i handsken! Du kan fixa och trixa du och nu fick jag massor av inspiration, tack snälla och du...krya på dig nu!
  Varm kram,
  Titti

  SvaraRadera
 4. JO JO JO JOOOO!!! MERA KONTOR!!!! Vill se mera! Det kommer bli skitsnyggt! Jag gillar också personligt, avskyr när man ser flera hem som ser likadana ut!
  Krya på dig nu!
  Kram och trevlig helg!
  /Maria

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!