fredag 23 januari 2015

In the MOOD!


Härligt med fredag och härligt att vara på bra humör. Vemsomhelst skulle väl bli det när man får gå hem redan efter lunch. Det innebär att det bara är jag här i huset. Jag njuter av att vara ensam hemma ibland, särskilt när jag vet att lilla familjen kommer hem och håller mig sällskap senare. Det blir lite Tacos här i kväll, ska försöka hitta på lite annorlunda tillbehör tänkte jag som alla tycker om. Jag kör väl Quorn eller kyckling, de andra får köttfärs.
 
Jag lullar runt här och småstökar lite, flyttar på saker till övriga familjens stora förskräckelse. Jaaa dom får nästan panik om inte sakerna står där dom stått. Å andra sidan så erkänner jag att jag nästan måste flytta på saker hela tiden. Finns säkert en diagnos på det.
 
 Fast jag tror inte någon reagerar så starkt om jag flyttar lite på sakerna i sovrummet. Kom på att jag glömde städa där inne i går. Kanske ingen skulle märkt det men nu så är det gjort, bara att börja fredags mysa alltså... Nej just det skotta och handla först men sen.
 
 
 
 
 

3 kommentarer:

 1. Du jag glömde förresten att tacka så mycket för träningspepp. Jag kanske kommer med någon fråga här framöver :-).

  Hihi vilken kul skylt!
  Och jag har nog samma diagnos som du i så fall, fast här hemma märker ingen att sakerna är flyttade hehe! Eller om något nytt kommit till fniss fniss!
  Ha en skön helg!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Visst är det skönt att vara hemma själv när man vet att de andra kommer hem, annars skulle det ju vara supertråkigt att vara själv.
  Ha en mysig taccokväll
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Ombyte är ju bara kul. Jag flyttar också runt på saker. Vilken söt liten converse sko. Kram Anette

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!