torsdag 25 december 2014

X-tra av allt.

 
God fortsättning, det är väl så man säger? Jag har just kommit hem från kyrkan, en liten fin kyrka i grannbyn. Vår egen kyrka har drabbats av mögel.(hur är det möjligt?) Nu är det ju inte så att jag brukar ränna där stup i kvarten. Meeen...
 
Eftersom bägge mina föräldrar sjunger i en kör som skulle vara med på Julottan så självklart ville jag lyssna lite då. Det var så fint och när det spelades dragspel och vackra röster sjöng "Oh Helga natt" ja då blev det en fröjdefull jul.
 
Mamma och Pappa längst till vänster i bild.
 
 Xellensium... kan man väl säga. X-tra av allt var det även i går kväll när vi bjöds på julmiddag hos mina föräldrar. I dagar har de förberett ute på altanen (allergivänligt) och att hela huset just innan höll på att explodera av en läckande gasoltub, ja det kan jag berätta om en annan gång.
Röda fårfällar mixade med IKEA filtar i fleece, massor av god mat och så änglarna.. Mamma samlar lite på änglar och visst är det väl lite fridfullt och heligt med dem, att säga annat är ju att ljuga.
 
 
 X-tra mycket snö har det kommit i natt också, så nu är det ut och skotta som gäller. Sedan ska jag mysa i soffan titta på Frost och njuta X-tra mycket av ledigheten. 
 
 
 
 
Pappas egengjorda hjärta av ett blomstöd, lite glitter, en ljusslinga och mycket möda och stort besvär... X-tra fint.

 
 
Se fler bidrag på X hos Tatjanis.
 

3 kommentarer:

 1. Vad mysigt att besöka kyrkan i juletider, så stämningsfullt. Och vilket fint firande ni haft, ser jättemysigt ut med filtar och mycket fint pynt. Gissar att julstämningen var på topp!!

  Många julkramar aka

  SvaraRadera
 2. Skulle också kunna tänka mig att bege mig till kyrka så här i juletider, men antingen är det så tidigt eller sent, så det blir aldrig av. Vad avundsjuk jag blir att ni har snö, tror bara det är vi som ingen snö har.
  God fortsättning önskar jag er.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Det låter som du haft det jättemysigt! Jag älskar att lyssna på körmusik!

  Oj det lät dramatiskt med explosion - tur det inte blev någon.

  Kram Malin

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!