fredag 12 december 2014

Kottar, kunskap och kakburkar!


Oj så skönt att det är fredag. Som jag har sett fram emot det, eller kanske snarare haft som målbild denna vecka,  att det kommer en fredag då det hela är över, det som varit tungt och lite jobbigt. Som att spendera sin enda lediga eftermiddag på kurs tex. Fast jag har ju själv valt det och har behållning av den. Kunskap är ju aldrig tung att bära. Då är det bra att tänka sig fredagskväll i knoppen.
 
Lucia firandet gick alldeles klockrent, så klart.... Tack för alla era fina kommentarer om just det. I dag är det K på bloggutmaningen och då klämmer jag i med mina kakburkar och kottar.
 Klotrunda ljusstakar i rödaste julfärgen är också sånt som kommer fram så här i Luciatider. Fast det där med kakor, nja jag får se om jag ska baka något. Det är ju i alla fall ingen som äter kakor här. Kan man ha annat i burkarna?
 
 Knäck kanske, eller kola. Karameller.. sug på ordet.. visst är det gammeldags och lite juligt? Karamellllll! En knäpp sak till bara, det blev köpt  kebabrulle till middag. Ha!Ha!
Fler bidrag på K hos Tatjanis.
 

4 kommentarer:

 1. K som in karamell och karameller gillar jag! Härligt inlägg och fina bilder Pia!
  Önskar dig en skön lucia...
  Varm kram,
  Titti

  SvaraRadera
 2. Fniss Fniss fniss - som jag skrattar - det här måste vara någon form av rekord!!! så många K!!

  Härligt bidrag som får mig att skratta :)

  Kram - Tatjanis

  SvaraRadera
 3. Fredagen är alltid välkommen...... Vilka söta plåtburkar. Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Härligt att se lite gammaldags juliga kulljusstakar. Jag har två stycken femarmade som jag brukar ta fram till varje lille-jul, sen får de lysa varje måltid hela julhelgen.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!