lördag 6 december 2014

Fågelfest - D.I.Y


I dag är det F som i fint,
som i fest som i fåglar och som i fixa själv. Jag kikar på maken som pysslar lite. Röda äpplen som hänger i en buske med en liten tall kvist blir ett fint blickfång och kanske mat till någon fågel. Han tycker att han är lite "Ernst" när han fixar och trixar så där. 
Han har nämligen återanvänt ett gammalt CD-ställ som vi skulle köra till återvinningen. Inte bara på ett sätt utan på två fiffiga sätt.

 Han knipsade av ståltrådarna och böjde till dem så man kunde trä dem genom äpplet och sedan hänga upp dem. Nästan som julkulor fast utomhus. Sen kom han på att resten av stället kunde bli en talghållare. Bra va? Nu blir det fågelfest utanför Villa Ryttarängen

 
6 kommentarer:

 1. Men vad fint ni pysslat :) Blev ju supercharmigt! Och så kul idé med stället, perfekt att ha svål i! Vi har ett fågelbord som tyvärr måste lagas innan det tas ut, hoppas maken fixar till det idag :)

  Många helgkramizar aka

  SvaraRadera
 2. Men så smart! Jamen det där var riktigt mycket Ernst! :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 3. Jamen, tänk att du har en egen Ernst! Så fiffigt!!

  Glad helg!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Smart och riktigt snyggt! Här hemma gillar fåglarna äpplen, men vi lägger dem på marken under fågelfrö automaterna :o
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 5. Jamen så smart! Han är fiffig din man! Ja här skämmer vi bort fåglarna, det går åt mängder med frön och diverse talgbollar...men det är dom värda, dom bjuder ju på underbart fågelkvitter året om!
  Kram till dig,
  Titti

  SvaraRadera
 6. Fantastist Fint Fixat För Fåglarna!

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!