tisdag 4 november 2014

SPA och glöggoholic...Började dagen på jobbortens fina hälsohus. En lång simtur, en bastu och en hårinpackning innan jobbet. Sååå ända in i vassen skönt. En liten budget SPA.  Ja, företaget betalar... Friskvård ni vet, absolut avdragsgillt!
 
Unnade mig en ny handtvål från Lagerhaus i helgen, mmmm underbar doft.
 
Det är verkligen små ting i vardagen som betyder något.
 
 
Hemma på Villa Ryttarängen efter en lååång dag så serverade maken denna goda dryck. Bastun tändes här hemma en vanlig tisdag, men visst ..bara att njuta av den med, varför inte liksom?
  
 
Hej jag heter Pia och jag är en glöggoholic.... Kanske inte läge att skämta om detta men jag gör det ändå, för just svåra saker ska man skämta om, så är det bara, det vet jag av erfarenhet. Jaa, jag menar det verkligen. Förlåt mig om någon tar illa upp....
 
Titta vad mina byxor matchar glöggmuggarna.. Fniss! När jag skulle fota så ramlade muggen ner i mattan så klart.. svår balans, tur den var tom.
 
 
 Glögg är verkligen gott tycker jag. Kan dricka det varenda dag fast bara lite i taget  självklart. Har ännu så länge inte testat årets glögg från Blossa, den med lavendelsmak och med lila flaska.. bara det gör ju att jag måste ha.. Gillar ni glögg?
 
 

3 kommentarer:

 1. Läcker grön färg på flaskan! Jag har inte druckit glögg på en massa år, tycker det är så sliskigt-sött.. men jag gillar lukten! Kanske är jag mer vuxen nu när jag hunnit fylla 30 år, så kanske att jag kan få i mig någon droppe denna Jul? ;-)

  /Therese

  SvaraRadera
 2. Jamen visst är glögg både värmande och gott efter en kylig eller arbetsam dag (veckodag spelar ingen som helst roll).
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 3. Vilka fina muggar som matchar byxan. Kram Stina

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!