torsdag 16 oktober 2014

Lite rosa idag...


Om förra inlägget mest gick i svart och vitt, så som livet är ibland.. så går dagens mer åt det rosa hållet. Jag gillar ju rosa och har varit på kalas. Jag målade mina naglar i rosa, klädde mig i en rosa kofta, tog på mig mitt rosa armband med ödlan i strass. Sedan plockade jag en bukett rosa blommor till födelsedagsbarnet.
Tog en titt i spegeln och bytte snabbt om igen. Den svarta klänningen blev för alldeles för svart. Fniss! På FB läser jag att det ska bli en insamling till bröstcancerfonden genom vår idrottsförening, man får gå på provpass, äta tillsammans i klubblokalen till självkostnadspris och så uppmanas man att vara klädd i rosa träningskläder om man vill.

Kul idé, fast just den dagen så är jag kallad till mammografi. Jag tror bestämt att jag måste gå på det... jag kan ju bidra ändå med min insats.

2 kommentarer:

 1. Hej fina Pia!
  Ja jag tror bestämt också du måste gå på den där mamografin...

  Å jag tycker du gör rätt i att stanna upp å andas o krama den irriterande tonnisen bara för att du har en... skita i disken o måla i stället... Å svälj gråten o tänk att det blir ju så här mörkt å trist nu för att vi verkligen ska uppskatta ljuset sen...;) Å nu går det fort till jul....DÅ blir det ju mysigt...det gillar vi ju....mysa o umgås med familjen o tänk på att du ju har ett underbart uterum med öppenspis där du kan dricka rödvin och äta ost och pussa på mannen och bara vara....;) (mitt är iskallt då)...ja inte rödvinet eller mannen...men uterummet...;)
  Hoppas du får en underbar helg nu. Jag måste jobba som en tok...:( BLÄ!
  kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Ja mamografi är verkligen viktigt! Inte så trevligt men bra att man får göra det.

  Stor kram Malin

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!