söndag 28 september 2014

Stolar med pynt.


Hej! Hej! Nu är jag hemma igen, hemma med potatis, pumpor, lök och annat smått och gott. Jag packar upp en annan dag, nu ska jag bara visa några fina stolar tänkte jag. Sedan hopp i slafen. Tänk så trött man blir av att ha semester. Fniss!
 
 
Jag gillar ju stolar och den här fina skylten, suck!!! Den skulle göra sig bra på vårt uterum. Alltsammans fanns eller finns i fyrvaktarens stuga på södra udden.
 
De sista bilderna som jag tog med min kamera,  för den rasade i backen utav en vindpust, eller snarare ett stormkast. Nu funkar den inte alls men maken har lovat mig en ny så småningom. Jag fick låna hans Canon EOS 5D Mark II. Jag kan ju inte ens öppna bilderna i mitt program så jag får lov att sitta ett par timmar med dem innan jag visar bilderna. Det känns som om det dröjer eftersom det står mycket jobb på agendan. Jag ska försöka hinna med en bloggpromenad också ...
3 kommentarer:

 1. En synnerligen angenäm semester ser det ut som! Förutom det där med kameran då... attans också!

  Ha en fin jobbarvecka!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Men gud så synd på kameran, men då har du prov-fotograferat med samma kamera som jag använder :o (älskar den)
  Visst blåste det ;-) speciellt på södra udden, men jag njuter när vinden drar.
  Så synd att vi missade varandra, vi får byta telefonnummer till nästa gång. Vi var aldrig ens ner till Södra bruken den här gången, vi både fikade och åt lunch i Ottenby. Vi kikade både på sälarna och diverse fåglar.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!