fredag 12 september 2014

En bättre morgon och pics från lilltoan.


I går var jag väldigt nära att åka in på akuten på grund av smärtor i magen, men eftersom maken jobbade kväll så väntade jag med det. Orkade verkligen inte köra dom dryga 4 milen själv. I dag vaknade jag med en helt annan känsla i kroppen, en rastlös, vanlig och igenkännande känsla. En aningens friskare känsla alltså. Tack och lov.
 
 Upp och fixa frukost, ägg och fil, en riktigt bra start på dagen.
  Kanel är så gott på fil tycker jag och det ska visst vara bra om man ska tro på det som skrivs. Reglering av blodsocker, förbättrad insulinkänslighet och inverkan på hjärt- kärlhälsa, ja det ska tydligen kunna minska sötsuget en aning.(underbart)
 
Sedan är jag ju glad för om jag nu lyckas bli frisk, då väntar en weekend ute vid havet tillsammans med gamla kollegor. Vi ska hem till en god vän.  Hon är förövrigt gift med en tv-profil och det är ju egentligen inget märkvärdigt med det,  men lite kul är det ändå. Har väl egentligen aldrig tänkt på att han är kändis eftersom jag känt paret längre än han varit känd om ni förstår. Nåja det ska bli trevligt i alla fall. Dom bor så fint och kanske, om jag får lov så  blir det några bilder... vi får se. Vill ju inte vara någon paparazzi precis, fniss! Han kändisen.. lär ju inte vara hemma ändå.
 
Vi ska basta och äta god mat, umgås, prata, skratta, prata ännu mer, fnissa och kanske gråta en skvätt. Titta på havet, dricka lite vin och gå promenader. Bäst att packa ner lite SPA prylar, sköna kläder och bra skor. Fast först så måste jag vila så att jag blir helt återställd. Ska ni göra något kul i helgen?
 

4 kommentarer:

  1. Men hej sötaste Pia!
    vet du att jag blir alltid så glad för dina kommentarer...de värmer! ♥
    himmel et låter verkligen som du kommer få en heeelt underbar helg och jooo smyyygfota!!
    Nu blir man ju jäääätte nyfiken..VEM ÄR DET?? ååå så spännande...hihi..
    Jag ska nog mest ta det lugnt och hoppas att jag inte blir sjuk..
    Kraaaaaaam Katarina

    SvaraRadera
  2. Åh, Pia, det låter som rena LYX-helgen i mina öron! Med kändis och allt... ;) Nyfiken på vem du pratar om ;)
    Hoppas du vilat ordentligt under dagen, för så klart måste du komma iväg ut till havet!
    Tack för rara ord hos mig,saknar dig!
    Kram/Maria

    SvaraRadera
  3. Härlig frukost! Jag har också haft tvål från LA Bruket. Fick den av en väninna från Sverige, jättehärlig. Tror den finns med på min artikel om mitt badrum. Ha en fin helg!

    SvaraRadera
  4. Tack snälla du för din fina kommentar hos mig, den värmde!! <3

    Låter inget kul med din magvärk :( Skönt dock att det börjar bli bättre. Fina pics från din toalett, ser fräscht ut, fint med panel! Och vad kul med dina weekendplaner, hoppas ju SÅ KLART få se mååååånga inredningsbilder från kändisens hus :) Spännande!!

    Kramizar från aka

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!