söndag 8 juni 2014

Söndagsbild-Utemöbler.

Dynor & stolar från Rusta.
Vi har flera platser som vi sitter på ute i trädgården. Möblerna är gamla, nya, köpta och loppade. En salig bandning. Morgonsol på romantiska uteplatsen, den med rosiga dynor, blommor och fontän. Den är den nyaste i alla fall stolarna för bordet har vi fått.
 
Här sitter grannens höns på den loppade lilla gruppen vid växthuset. Den ska få sig en rejäl make over på semestern
 
Sedan har vi pooldäck där vi hänger rätt mycket eftersom det är sol där från ungefär 13.00 till solen dalar ner bakom grannens björk vid ca, 21.00.
 
Där står en trevlig och skön grupp som vi tog hand om efter en skilsmässa. Det var svårt att klämma in dom i en tvåa med minibalkong i Sthlm. 
 
 
I går så tänkte jag att jag skulle köpa en ny dyna, för en är lite trasig i passpoalen. Kollade läget på nätet. Då höll jag på att svimma, herregud vi måste nog öka upp försäkringen tänkte jag. Någon ny dyna blir det inte tal om. Ja kanske om jag vinner på Lotto eller nåt. 
 
 
Jag ska i alla fall ägna denna söndag till möbelvård. Skura och olja in fåtöljerna samt såptvätta dynorna med en svamp. Det är bäst att vara rädd om dom lite extra. Kanske kedja fast dom??? Ha! Ha! Det är ju inbrott lite här och var.
 
På fabriken finns massor av härliga söndagsbilder att inspireras av.
 
 

4 kommentarer:

 1. Så fint och mysigt hos er! Ja, de är dyra de där dynorna, men du såg väl att det var HELA 25 KRONOR rabatt.... Fniss.... ;) ;) =) Vi har också platser lite här och var att sitta på, men det blir mest på vissa man sitter ;)
  Ha en fin söndag!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt att ställa utemöbler lite här och där. Alltid är det någon som passar för stunden. Avundas polen lite nu när det har blivit så varmt - havet är ju direkt varmt och lockar inte till bad precis.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 3. Mysigt med utemöbler här och där. Mysigt ni har det.
  Vad kul med höns på besök, haha
  Ha en fin söndag!
  Kram Bodil.

  SvaraRadera
 4. Ljuvligt med egen pool! Skojiga höns din granne har som sitter vid bords ;)
  Ha en fin ny vecka!
  kram Tini

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!