torsdag 19 juni 2014

Midsommar i morgon!


Sådär ja, nu har jag jobbat klart och går på en kort semester, en försemester kan man säga. Regnet öser ner så den riktiga känslan av sommar och semester infinner sig inte riktigt. Vi åt jordgubbar på jobbet och dansade traditionella små grodorna och karusellen men det hjälpte inte så jättemycket.
 
Jag rensade ur en garderob för ett tag sedan, sådana klänningar och tunikor som hängde där i väntan på att jag skulle komma i dom igen. Äsch jag kastar dom och köper  nya, så tänkte jag. Tur att den säcken aldrig kom längre än till garaget så att jag kunde hämta tillbaka en favorit. Japp, jag kom i den nu ca.6 kg lättare än när jag städade garderoben. En sväng med strykjärnet, sen så får den hänga med en sommar till.
 
Att sedan klippa av en pion att njuta av inomhus gjorde att sommarhumöret steg ytterligare. Nu ska jag städa lite och pynta med lite fler blommor.
Kika in på fabriken där midsommar är temat idag.4 kommentarer:

 1. Sex kg lättare, vilken fröjd! Nu kan du ju riktigt frossa under helgen, hihi!! Ha det gott och trevligt både nu och på semestern.

  Glad midsommar, kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Vilken tur att du inte slängde den och sex kg lättare det var inte dåligt!
  ha en finfin midsommar.
  kram Helena

  SvaraRadera
 3. Glad midsommar önskar jag dig Pia!

  SvaraRadera
 4. Helt fantastiskt fina sommarfoton :) jag hoppas ni har bättre väder än här i GBG, sommaren tog tillfälligt avbrott tyvärr. Och på midsommar var vi på Amundön MEN det var kallt och blåsigt som attans...ingen höjdare haha

  Ny post ute....underbara sommarsovrum att drömma om :)

  Ha en härlig fortsatt vecka.

  LOVE Maria at inredningsvis - inredning it's, Swedish for decor :)

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!