torsdag 1 maj 2014

Vitt - I linneskåpet


Tema vitt på fabriken idag. Man har ju visat sina vita skåp, sin vita säng och fåtöljen till leda så folk måste ju få se något annat. Men vad? Svårt! Sedan kom jag på att jag fick en hel drös med lakan och sånt av mormor i brudkistan. Jag mindes särskilt ett kuddfodral som skulle vara sytt av ett par gamla underbyxor. Fniss! Jag for in och började leta, tänk om jag slängt dom. Men så låg dom ju där. Nu ska jag inte påstå att det var vitt utan mer gult, det gulnar där inne i skåpet. 
 
Bara att testa om det går att tvätta det vitt. In i maskinen på 60 grader. Det blev så vitt och fint. Nu undrar jag vad jag ska hitta på med lakanet. Det är ju synd att det ska ligga ytterligare 30 år i skåpet till ingen nytta.
 På tal om vitt ja, snö idag på 1:a Maj. Ska det vara så?  
 
Så, nu är det lite nytt i gästrummet igen. Här hemma har det städats i dag och jag känner mig låg. Snöeländet tar ner humöret lite och min låg-kolhydrats kost gör att orken tryter lite. Men jag ska testa ordentligt och kämpa på.  Vill gärna komma i mina vita shorts till sommaren.
 
 
 

2 kommentarer:

 1. Jättefint!!!

  Vi har klarat oss från snön! Förstår vad du menar med låg energi. Jag har slutat äta godis och socker sedan 1.5 vecka! Tufft faktiskt! Men jag ska också lyckas så det är bara att härda ut!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Men herregud va snö!!!
  Är det på riktigt..;)
  Gäsp och snark...är du vaken??
  Jag är just inne på mitt andra glas vin så jag jobbar på att somna tidigt ikväll..;)
  Vilken skatt du har där i linneskåpet och vilken tur att du plockade fram det...synd om det ska ligga där bortglömt och övergivet.
  Hoppas du vaknar pigg o utvilad i morgon. Är du ledig då? Jag är ledig men har massor att göra..
  Kraaaaaaaam Katarina

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!