tisdag 15 april 2014

Stol Nr.4 ändrar färg.


Som av en händelse så hittade jag den här stolen, övergiven och bortslängd på en kommande majbrasa. Nämen!!! Ska den bli min fjärde pinnstol? Den är säkert rutten och helt förstörd. Varför skulle den annars ligga här? Fast jag tittar efter så klart.

Den är i bra skick, lite avskavd och smutsig bara. Enkelt att fixa med lite vatten, rengöringsmedel och slippapper. Den är fortfarande fuktig när jag fotar, därav glansen. Jag gör ruskigt snabbt om biblioteket till målarverkstad.
 
 

 
Väldigt roligt jobb eftersom slutresultatet oftast blir bra.
 
 Jag känner att jag valt rätt, det får bli svarta stolar. Den får exakt den matta fina ytan jag är ute efter när den torkat. En bra färg från Beckers,  Elegant Aqua lackfärg Svart matt (10)
 
Pssst! Jag har några typ öglan-stolar på gång också, törs knappt ta hem dom bara.  Maken tror säkert helt klart att jag är galen, helt stol(l)ig. Men fatta.. Åhh vad fint alla stolarna skulle harmonera. Visar er sen så klart. 
  

6 kommentarer:

 1. Pinnstolar och Öglan har något visst över sig, jag håller helt med dig där. Det är de enkla rena linjerna som jag fastnar för, tror jag.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 2. Men ååå så fint!
  Det där kan man verkligen kalla fynd!!
  Just den där sortens pinnstol är ju så himla fin!
  Å vad härligt det lät att ta ett glas vin och granska sig själv...hoppas du kom fram till att du helt enkelt är bäst så att chefen måste skynda sig att höja din lön..;) Men ett tips är att skippa vinet innan du talar om det för honom/henne...;) haha...
  Hoppas du får fira med skumpa sen efteråt..;)
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 3. Så fin den blev och tänk vad vi människor är bortskämda som slänger så fina stolar......
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Fin modell på stolen och den blev jättesnygg i svart.

  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 5. Åh så snygg! Kommer bli kanon! Helt klart rätt färgval! Både kulör och själva färgsorten. Har målat mycket med Beckers elegant aqua =)
  När bär det av mot ön?
  Kram vännen!
  /Maria

  SvaraRadera
 6. Jättefint!
  Gillar pinnstolar och har svarta i köket. Kram

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!