lördag 26 april 2014

Olika smaker på en lördag.

Hallå!
Vad gulliga ni är allesammans. Vad rörd jag blir av era kommentarer. Som jag skrev så planerade jag ju lite smått inför helgen. Goda smaker gillar man ju så klart.
Det kan verkligen variera från godaste, godaste till äcklig blodsmak i munnen. 
 Jag som är rysligt svag för svamp, formligen älskar champinjoner. Att dom levereras i en spånask gör att dom på något konstigt sätt blir ännu godare. Ni fattar, man går igång på snygga saker liksom.
Vi (ja vi samarbetar ofta)marinerade dem i olja, citron och örtkryddor innan dom fick ta plats på ett grillspett. Lax i foliepaket med pressad potatis till sååå gott! En kall sås gjord av crème fraiche, dill och ejderns kaviar passade jättebra till. Jag var så himla hungrig att jag glömde att fota. Fniss!
 
Tidigare på dagen så hade jag en helt annan smak i munnen, nämligen blodsmak. Vår åkgräsklippare har havererat och maken kan ju inte gå så bra med sina skadade knän så... bara att sätta fart. nästan 2500 kvadrat gräsmatta kan slita ut vem som helst. Envis som jag är så skulle allt klippas på denna dag. Morgondagen har jag ju andra planer för. Även om jag förmodligen kommer att ha ont lite här och var.
Vattnet smakar vid dessa tillfällen väldigt gott och är alldeles gratis... Nu är det nyklippt, ny-oljade och lagade trälådor på soldäck och nystädat i garaget. Ingen tokig lördag alls.


1 kommentar:

  1. Hua för att klippa så mycket. Förstår att ni hade åkgräsklippare. Vad mycket du hunnit med idag. Jaa det har väl vi också, har hunnit utforska Paris lite grann iallafall.
    Kram Helena

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!