söndag 30 mars 2014

Söndagpyssel!

Lite vårstädning har jag pysslat med idag. Önskar att jag haft en liten hjälpreda faktiskt. Min höft spökar och värker så att jag blir halvt vansinnig snart. Det gäller att ha en plan över vad man tänker göra på en dag. Annars tar man lätt i lite för mycket.
 
En snabb titt på projekt "måla utemöbler" Frågan är fortfarande vilken färg jag ska välja. Det lutar åt klassisk vit. Fast det mest ansträngande denna helg blev att röja bort gammalt torrt gräs från damm-rabatten,  putsa till storken och släppa ut grodan. Annars har jag mest njutit av solen och värmen. Grillat lite korv och druckit mycket kaffe.
 
För er som är intresserade så har jag börjat blogga om min trädgård igen på Simsalabim. Kika gärna in. Sommartid känns skönt på något vis. Lite svårt att ställa om sig  tycker jag. Ha en fortsatt fin söndagskväll  
 

4 kommentarer:

 1. Hej hej!
  Men vilken söt damm!
  Å vad fint du skriver i ditt förra inlägg...blev lite rörd!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Vad jobbigt med höften, vet inte vad du gjort eller om det bara är så. Jag har också ont i en höft fast bara när jag sover. Kul när man kan börja hållas ute nu.
  Kram helena

  SvaraRadera
 3. mysigt det lät med korvgrillning och kaffe ute, och så trevlig kväll du verkade haft i går med killarna på besök. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Åh vilka fina stolar! Det är svårt med färg, det finns så många att välja på ;-) Kram

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!