lördag 15 mars 2014

Inredningsskadad!

 

Min resa söderut till släkt på Ivö i Skåne, ja det blev inte riktigt  exakt vad jag väntat. Jo, mitt avsked av Mormor var väldigt fint,  jag är så himla glad att jag åkte, glad och lessen på samma gång. Jag älskar verkligen Skåne och naturen där, så annorlunda mot här hemma.
 
Utsikt från balkongen!
 
Fast nu tänkte jag på en annan sak,  nämligen själva boendet. Jag hade ställt in mitt boende på en madrass på golvet men fick i stället en egen liten svit ovanpå "längan". En liten minilägenhet på två rum med köksdel och egen dusch/Wc. (Woow vad skönt)

Jag lånade en ljuslykta av värdinnan, pimpade med ett tennisracket som bara låg där. Satt där på kvällarna och fotade, möblerade om, funderade på vad som saknades och hur mysigt det skulle kunna bli, lyssnade på transistorn, tog några danssteg i min ensamhet och mös i brasans sken. (den enda värmekällan, så jag fick masa mig upp och lägga på ett vedträ  vid tre tiden om morgonen om jag inte skulle frysa
 
Gjorde några fynd på ett  närliggande varuhus som jag var tvungen att testa. Som sagt, ljuslyktor kan man aldrig få nog av...inte inredning heller.
 


2 kommentarer:

 1. Fint inlägg!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 2. Mysigt boende och vad skönt att att det blev ett vackert avsked.
  Håller med, Skåne är så fint! Dom trädgårdarna, alltså!
  Kram

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!