lördag 22 mars 2014

Busy doing nothing at all...

En blåsig lördag som började så bra, vaknade tidigt och tog en PW redan innan kl. slagit sju. Frukost med maken och sedan en tur till stan för att handla fröer.  Blev bjuden på sushi på mitt favorit ställe till lunch.  Ivrigt sådde och planterade jag där ute i växthuset när jag kom hem. Jamen, sedan så tog krafterna slut, yr i huvet och tung i bröstet. Hostan kom som en virvelvind. Jag sitter här i arbetsrummet och gör ingen ting alls. Vart tog kreativiteten vägen och lördagsglädjen?
 
Man borde så mycket, städa, vika tvätt, stryka lite, putsa fönster och hälsa på folk. Neeej jag orkar inte! Utanför står ABU-röken med lax som vi ska ha till middag i kylen står en flaska Cava så, japp...  dags att rycka upp sig lite kanske. En Power napp kan ju göra underverk med trötta tjej-tanter.. Jag testar!
 
6 kommentarer:

 1. Visst är det skönt att göra ingenting...en underskattad syssla!
  Önskar dig en skön helg...
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Kan ju faktiskt vara riktigt skönt att göra ingenting alls fast själv gillar jag inte alls känslan av energi som bara rinner ur mig. Det har varit klent med min energi ett längre tag nu och förklaringen till det är den eländiga hundallergin. Så fort jag torkat alla tårar över att inte kunna ha Edith kvar hoppas jag att min energi kommer att återvända. Hoppas att en liten tupplur gjorde susen för dig idag.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Jamen så där är det ju ibland :) Orken tryter, lika bra att slappa och lyssna på kroppen :) Jag har haft så mycket att göra att jag inte haft tid att lyssna på kroppen, här går livet i 120 knyck för tillfället med begravning, heltidsjobb och plugg på det, puh!!

  Många kramar aka

  SvaraRadera
 4. Powernap brukar funka :) kram Diana

  SvaraRadera
 5. Tack för besöket. Håller med, ibland orkar inte kroppen med och då är det viktigt att lyssna på den. Hoppas du piggnade till efter en liten powernap. Kram

  SvaraRadera
 6. Speciellt om man varit uppe tidigt och dragit igång med detsamma kan orken tryta fram på dagen, inget konstigt alls. En liten tupplur och man får nya krafter ;)
  Hoppas energin kom tillbaka till dig, så det blev lördagsmys igår kväll :)
  Vi bjöd på ost, kex, salami, oliver, tapenade och lite annat smått och gott till vinet :)
  Kram /Maria

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!