torsdag 6 mars 2014

Besviken lunchrast på ett varuhus.

Passade på att ta min lunchrast på ett stort varuhus igår. Lite lycklig men en aningens stressad för att hinna gå på ett möte så jag ilade snabbt runt och plockade åt mig det jag hade tänkt ut. Väl vid kassan och med hyfsad tidsmarginal så visade det sig att glaset på lyktan var trasigt.( glasögonens fel) Ingen fara vi hämtar en ny.. Ja men hur lång tid tar det? Alldeles för lång tid visade det sig. Jag avstod den vita lyktan.  Kan ta den en annan dag. Ok! Jag betalar med mitt "handlakort" tänkte jag.

Bakom mig i kön stod ett surt par som snäste åt en annan kvinna som tydligen enligt dem trängt sig..  Kortet har gått ut sa kassörskan. Vaa??? Jag har inte fått något nytt sa jag då. Nej det måste du ansöka om. Åhhh! Irriterad och stressad så betalade jag kontant och ångrade att jag överhuvudtaget satt min fot där just denna dag. Hade verkligen lust att vända mig om och lipa åt det sura och suckandes paret.. Tackade mig själv att jag inte rafsat ner dom tuffa stålpallarna i turkost, kuddarna med siffror och nya påslakan i Paisleymönster.
MELLTORP/MARIUS Bord och 2 pallar IKEA Bordsskivan i melamin är fukttålig, fläcktålig och lätt att hålla ren. Plats för 2 personer.
 
SÖTBLOMSTER Påslakan 1 örngott IKEA Dolda tryckknappar håller täcket på plats.
Så kontanterna räckte gud ske lov.  Med mig hem fick jag ändå nytt överkast till husvagnen, fräscha kökshandukar och några doftvärmeljus i rosa ljuvlig doft,  tyckte jag i alla fall där och då. Hemma på kvällen så stank det typ cigarr tyckte jag när dom tändes.  Inte en alldeles lyckad shoppingrast med andra ord.
3 kommentarer:

 1. Låter som om det inte var din dag idag. Hoppas dagen varit bättre.
  Gillar påslakanen med paisleymönster mycket.
  kram Helena

  SvaraRadera
 2. Nä fy vilken dag, hoppas den blir bättre i morgon.

  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Aj då! Ibland blir det inte som man tänkt sig. Jag hoppas att du i alla fall hann äta något.
  Kram Helén

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!