fredag 10 januari 2014

Förfärlig fredag och fuskig förvaringsmöbel!

 
En förfärlig fredag kan man säga, först värsta magont som lugnade ner sig efter varm vetekudde på i flera timmar. Sen en sprängande huvudvärk på det. Roligare fredagar har jag varit med om. Nåja nu är det äntligen bättre. Jag tänkte visa en gammal möbel idag.
 
Fusk trä, med runda stora knoppar i äkta furu med 80-tals charm. Ja så kan man beskriva denna möbel. Kan vara sent 70-tal också. En bra förvaringsmöbel som går att mixa lite hur man vill med, det finns nämligen sex moduler till, några utan luckor. Jag gillar att man inte ser vad det är i dom. Det tror jag alla gör Fniss!
Det här kallar jag en manlig röra, han kallar det ordning.
 
Möbeln är placerad i vårt gemensamma arbetsrum/ kontor. Jag vill gärna ha ordning och reda. Dölja saker som samlar damm, men man kan ju tänka olika.
 
Jag vill inte vara allt för negativ, men hur svårt ska det vara att sätta pärmarna åt samma håll? 
 
 Nu är frågan om jag ska behålla dem, måla dem, eller göra mig av med dom. Jag kan inte riktigt bestämma mig. Jag tror att den som dammar (d.v.s.jag) har sista ordet i den här saken.
 


7 kommentarer:

 1. Hahaha, ja olik men inte helt dum. De där knopparna är ju jätteläckra och lyfter hela möbeln. Hade varit lite spännande att klä in lådväggarna (eller vad det heter) med olika tapeter. Lite collage. Min direkta tanke. Men innehållet gjorde mig helt matt, uuuuhhh vad mycket sådana där gömmor man har.

  Nix, i Hem och Antikt har vi inte varit med…det är det yttersta målet :) Har den liggande här på soffbordet också, ska sjunka ner under min värmefilt och lusläsa när ungarna somnar. Den kommer ju så sällan så den ska läsas med vördnad.

  Ha en fin helg Pia!

  SvaraRadera
 2. Lådfronterna kanske det heter…vet fortfarande inte

  SvaraRadera
 3. Usch nej, ingen vidare fredag för dig! :(
  Men skåpet är lite coolt, tycker jag!
  Trevlig helg vännen!
  /Maria

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Haha, härlig manlig röra! Skönt att du mår bättre nu! Bra, funktionella skåp tycker jag. Kanske måla? Imorgon kör jag Soma move och på söndag Cross Zone med Anna S! :-)

  SvaraRadera
 7. Vet du min vän? Sista bilden tycker jag ser ut som tagen ur nyaste Sköna Hem! Skåpet är ju jätteläckert och om jag var du så skulle jag vänta med renoveringen! Retro, du vet:)

  Lördagskram och önskan om en jättebra dag!
  Eva-Mari

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!