söndag 17 november 2013

SÖNDAGSBILD- Pagoda

 
 Tack alla för era fina kommentarer igår om Mormor. Nu ska jag berätta en rolig sak. I går just så hände det något, Mormor satt upp på sjukhus-sängen och hade kastat av sig allt vad slangar och kateter heter. Slängt dom i toan och var hur pigg som helst. Pratade glatt med sköterskor och besökare. Vilken vändning! Hon ska flytta till ett äldreboende nu bestämde hon. Ja ni,  man slutar aldrig att förvånas. Lilla Mormor, du är tuffare än somliga tror. Här satt vi och väntade på ett sorgligt telefonsamtal. Det blev ett glädjande istället.
 
 
Lite utefix blev det här i går och idag, en loppad pagod fick ta plats i min lilla grusade hörna. Har länge suktat lite på en sådan men inte hittat någon som passat.


Ska tända ett värmeljus i den i kväll och ta en mugg glögg. Men först blir det Hemma SPA på Villa Ryttarängen. Kanske finns det fler söndagsbilder på Fabriken4 kommentarer:

 1. Så fint du gjort!
  Missade ditt inlägg igår, men vad härligt att mormor piggat på sig!!!! =) Stärkt av dina tankar såklart :)
  Kram fina Pia, och tack för "reklamen" ;)
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Skönt med din mormor, gott att höra. Hemmaspa jo jag tackar jag.
  Ha re
  Kram
  AC

  SvaraRadera
 3. Det låter precis som min farmor som trillade och bröt höftleden och vi samlades alla runt hennes sjuksäng o trodde hon skulle dö varpå hon satte sig upp och frågade vem som hade med sig kakor. Och sen blev det äldreboende i några år. De är fina de där gamla.

  Fin kväll till dig!

  SvaraRadera
 4. Mmmm mysigt med hemmaspa.
  Så fin japanska lykta, de är vackra när de lyser.
  Skönt att din mormor piggnade till igen, det är jobbigt när nära och kära mår dåligt.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!