lördag 30 november 2013

Om att samlas!

När barnen blivit stora och flyttat ut så är stunderna när hela familjen samlas ganska så helig för mig som mamma. Då, vid dessa tillfällen vill jag att alla ska ha det bra och känna att det är tryggt och varmt. Vad kan vara mysigare än att grilla varsin korv i öppna spisen? Mysigt också att bara få vara och slappna av. Njuta av adventspynt och lite pepparkakor.  Här byttes det däck idag och röjdes i garaget, på olika sätt så hjälptes vi åt med sysslorna och planerade middagen två gånger, handlade två gånger också. Herre gud man kan väl få ångra sig! Så kan det få vara och det gör faktiskt inget att det blir lite stökigt och rörigt. Jag tar djupa andetag och fokuserar. Demokrati och barns inflytande ni vet, Jag jobbar med sånt hela dagarna. Fniss!
 

 
Planerad Maträtt No: 1 Pulled chicken                                   Blivande  Maträtt No: 2 Friterad fläskfilé med sötsur sås
 
 På måndag är det lugnt igen och tyst och precis som vanligt. I morgon är det December, första advent och årets allra sista månad börjar. Tänk va? Snart dags att samlas igen för att fira Julen.5 kommentarer:

 1. Härligt med samlingar! Och viktigt... för alla! I morgon blir det adventsfika här hos mig och alla kommer... räcker sittplatserna???

  En fin advent önskar jag dig.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Mumsig mat ni planerar! Och även fast det inte alltid blir som man tänkt sig så brukar det bli ganska bra ändå ;-)

  SvaraRadera
 3. Myyys på hög nivå, att träffas och och äta något gott, behöver inte vara så mycket mer.
  Trevlig adventshelg.
  Kram från en annan Pia

  SvaraRadera
 4. All kärlek till dig Pia! Ett fantastiskt inlägg med massor av värme!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Låter så mysigt än då trots lite stök :) Ja tänk att det är 1:a advent nu. Hoppas att du får en fin dag.
  Kram Maria

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!