lördag 2 november 2013

Många bollar i luften.

Sprang som hastigast in på Rusta och fick syn på dessa bollar som låg där i sin låda. Ser  ut som små garnnystan. Dom tar vi, nästan som dom jag tänkt köpa, fast från ett annat ställe. Dom här var dessutom billigare.

Ivrig som jag är så testade jag dem innan jag plockat ur dem, ville se om dom funkade. Jag skulle laga middag också. Mina planer om att äta fredagsmiddagen ute gick i stöpet. Varför ska man äta på en mysig liten creperia när man kan äta hemma liksom???  Alltså laga middag + visa lysande bollar och samtidigt övertyga tonåringen om livet inte går att leva utan dessa små upplysande garnnystan. Meningen var nämligen att tonåringen skulle ha dom i sitt rum.
 
Jag vet inte.. Så sa han väldigt tvekande och då måste man introducera dem på ett smart sätt.

 Jag hade ju så klart kunnat väntat med detta. Men,   Nej inte jag...  jag jobbar inte på det sättet. Jag ville bara testa igen så dom fick bli lite slarvigt upphängda runt hallspegeln medans hamburgarna pressades och stektes i sin panna. Kolla in, så här ungefär. Snyggt va?
 
 Inte riktigt min stil! Sa tonåringen. Jag hackar grönsaker och slänger in lite pommes i ugnen på samma gång som jag springer runt och tänder alla värmeljus och halloween pumpan så att det ska bli lite fredagsmys.. Nu väntar jag gladeligen på kommentarer som. Tack snälla mamma vad fint och vad gott med hamburgare. Nej men,  så blev det inte riktigt.

Som en sminkloge i Hollywood nästan Fniss, fniss och gapskratt! Klart att han inte ville ha dom då. Jag tar dom själv, ska nog hitta en bra plats åt dem. Jag har ju hela helgen på mig.

6 kommentarer:

 1. Just så´na ljusbollar har jag tänkt köpa, men kan inte bestämma mig över vilka färger jag vill ha.
  Visste inte att de fanns på Rusta - de är kanske billigare där än på inreda.com. Det måste jag kolla upp.
  Ha en fortsatt trevlig helg och kram!

  SvaraRadera
 2. Åh, måste absolut kolla in Rusta, alltså!
  Jag har ju beställt "originalet" för ganska många kronor… Måtte inte den färgen jag beställt finnas på Rusta ;)
  Supersnyggt, Pia! Och mysigt inlägg!
  Kram /Maria

  P:S Sockervaddet görs på ett kaffemått strösocker, så det känns inte så farligt för henne att äta någon gång emellanåt här hemma. Grönans sockervadd är ju rätt mycket större, förstås… ;)

  SvaraRadera
 3. Jag tycker de passa jättebra där runt spegeln:) Snygga... perfekt julklapp till någon med samma smak?

  Ha det fint!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Åh vad jag skrattade när jag läste ditt inlägg. Har mer än en gång försökt att pracka på min inredningstil på tonåringen här hemma.

  SvaraRadera
 5. Alltså - huuuur fint som helt Pia!!! Jättefina ljusbollar och så fint de gjorde sig vid den vackra spegeln! Inte lätt att imponera på tonåringar alla gånger, fniss :) Men stooort gilla från mig :)

  Kraaaaam aka

  SvaraRadera
 6. Och jag säger: mot Rusta!
  Agneta kram

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!