fredag 20 september 2013

Sista svängen...

Jag packar in lite konserver och annat i husvagnen. Varma kläder, plädar, värmande och goda drycker och så lite annat smått och gott. Vi drar ut en sista natt innan den ska ställas undan för säsong. Hösten är ju helt makalöst skön i år och varför inte utnyttja det med ytterligare en havsutflykt. Enkelt och smidigt med lappskojs och rödbetor sen kan vi grilla lite korv framåt kvällen.
 
 
Ska bli riktigt mysigt att få komma ut till klipporna, fåglarna och havet igen. Långa härliga promenader längs stranden, dofter av tång och salt Åhh! Jag längtar som en lite unge på julafton.
Vi har inte så höga krav på komforten, jag menar att husvagnen faktiskt är 40 år gammal och den funkar hur bra som helst.( fanfar!) Det finns el, kyl, gasolspis, vatten, värme och en dubbelsäng och ett litet, litet bord med plats för två. Där det serveras allt möjligt från gormet köket. Fniss!
 
Jag kommer att njuta av varenda sekund.
 
 Vad ska ni hitta på i helgen?




2 kommentarer:

  1. Det gör ni väl helt rätt i! Njut av hösten så länge det bara går.
    Kram Maria

    SvaraRadera
  2. Det gör ni klokt i. Vad underbart att åka till havet. Det måste ju vara ljuvligt så här års med den här fina hösten vi har. Kram.

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!