lördag 21 september 2013

I stället för...

 

Det blev ingen resa till havet, magsjukan slog till hos maken och ensam är det inte så kul att åka ut. Besviken? Ja väldigt besviken men, men sånt är livet. Får väl hitta på något annat.

Göra något som är lite roligt fast inte alls jämförbart så klart, nej inte på långa vägar.
 
Efter rengöring av badrum och sängkammare så  hänger äntligen tvätten på tork. Nu kände jag mest för att sitta ute och tjura på soldäck och tycka synd om mig själv. Fast det är inte så himla kul det heller så...
 
Rödbetorna ligger i sin lag och väntar på att ätas upp i sinom tid.
 
 
 
 
Några äpplen från Kivik som mamma varit och hämtat ligger på bordet, ska bli en god paj. Bara för att en i familjen har magsjuka så ska väl inte alla andra vara utan eller hur? Bitter?  Näääe, inte jag inte...
 
 
Vad sägs om det här då? Min egenodlade vattenmelon. Stort leende på mina läppar när jag smakar på den allra första och enda melonen.
 
Jättegod! Det ska jag göra om, odla vattenmelon i mitt växthus. Äsch det kanske blir en bra helg ändå. Man har väl inte roligare än vad man gör sig. Havet ligger kvar och maken kryar väl på sig får jag hoppas. Tycker faktiskt att han ser lite piggare ut redan.2 kommentarer:

  1. Så trist, men sjukdomar rås man inte över. Hoppas att du får en bra helg ändå, även utan hav.
    Ha de gott. Kram, Catarina

    SvaraRadera
  2. Men snälla nån! Gud så tråkigt, hur lyckades han med att få magsjuka precis när ni skulle åka? Får ni pengarna tillbaka? Hoppas ni snart hittar en ny resa!
    Kram Helena

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!