tisdag 3 september 2013

Om respekt!

Vi vistades ju vid kusten i helgen, maken och jag. När vi checkade läget längs badstranden så möttes vi av flera skyltar av det här slaget. Inga hundar! Nu gillar jag hundar jättemycket, det handlar absolut inte alls om det utan om att respektera saker och ting.
 
Vi tog en kvällspromenad på stranden och vad möter vi?.. Jo detta. När maken frågar lite diskret om dom sett skyltarna så svarar han att.. Vi bor här...Jaha! Det var ju ingen här...Näää men! Jag skrattar för det var just det som maken sagt att han skulle svara. Ett bra försvarstal eller?  Näe fy... Den skylten ska väl gälla alla, även dom bofasta. Det finns ju en låååång kust för hundarna att bada vid. Vad tycker ni? Ska man få göra som man vill...

 2 kommentarer:

 1. Jag håller med, man måste respektera regler! Jag brukar tänka på alla människor som har hundfobi som blir sååå rädda när de möts av lösa hundar på gångstråk mitt i stan, dålig stil av hundägare tycker jag. Regler gäller för alla - helt klart!

  Kraaaaaaam aka

  SvaraRadera
 2. Jag är rädd för hundar i alla fall stora....
  Jag tycker man bör respektera regler och som du säger det finns mycket vatten och tränder där hundar får vara.
  Sedan gillar jag också hundar är omgiven av dessa hundar som just är stora och "vaktiga" men då känner jag dem (andra är jag rädd för...ha ha)

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!