måndag 2 september 2013

MYSIGT HÖRN

Nu är det mesta på plats i uterummet. Vi är väldigt nöjda med resultatet.

Alla kuddar har fågelmotiv ganska så kul med ett tema faktiskt. Dynorna är inte omklädda utan har fortfarande ursprungstyget i ljust grönt med franska liljan på. Jag har inte riktigt bestämt vad jag ska ha ännu.
 

 
Så här såg det ut innan, röda väggar, röda stolar och furubord. 
 

Det blev verkligen ljust och fint där ute och varmare. Vi kommer kunna tillbringa tid där långt in i november tror jag. Nästa vecka ska jag ha inredningsparty och då ska vi vara här ute. Det ska verkligen bli spännande. Zelekted by Houze är det som gäller då. Nu ska jag pallra mig iväg till jobbet, en lång dag med arbetsplatsmöte. Bäst att stärka sig med en extra kopp kaffe.
Ha en bra dag!
6 kommentarer:

 1. Alltså... WOW!!!! Vilken skillnad! Ljust och luftigt! Där kommer ni ha många sköna stunder! =) Jättefint! Blir toppen med inredningspartyt där ute! =)
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 2. Men så bra det blev! Ofta undrar man varför man inte gjort förändringen tidigare? Lycka till med ditt inredningsparty!

  Kra från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Så mysigt det ser ut, kan tänka att det är härligt att njuta där.

  SvaraRadera
 4. Vilken skillnad! Tänk att vitt gör det så mycket snyggare! Blir perfekt med inredningsparty där.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 5. Så otroligt fint det blev! Och va kul med ett tema på kuddarna. Tänk vad man kan göra, ni har verkligen gjort jättefint!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 6. Jättefint!!
  Sånt där är ju så mysigt...att få fixa till det och sen ha en sån mysig hörna...underbart!! Snyggt med fågeltema på kuddarna!
  Ha det så gott vännen
  Kram Lollo

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!