lördag 3 augusti 2013

Stilla morgon.

 
 

Spegelblankt i dag inte en krusning i vattenytan. Jag vaknade tidigt gick upp och skrotat runt i köket, plockat undan lite disk ifrån nattens party, fixade frukost till mina ännu sovandes nattgäster. Det känns bra. I år gick i alla fall inga glas sönder, ingen blev slagen med flugsmällan heller och inte en enda glasbit i maten. Jag hade kul och trevligt från första stund till sista sekund.
 Roligt att duka upp för en trerätters på altanen med udda porslin i blått och ljusrosa.
En spetsgardin ovanpå linneduken ger ett romantiskt intryck tillsammans med nysilver och tygservetter. Kanske inte vad man väntar sig på ett poolparty, och just därför tycker jag att det är kul.
 
På soldäck hänger badkläder och handukar på tork. X antal tomma vinflaskor ligger i påsen för glas. 12 timmar tillsammans med glada och underbara trevliga tjejer som har sååå mycket att prata om. Ett lyckat poolparty med andra ord. Solen värmer ordentligt redan, det kommer bli ytterligare en het dag.
 6 kommentarer:

 1. Vad härligt det låter och så sött med spetsgardinen på bordet. Ibland är det just lite kontraster som får till det där lilla extra.
  Här blir fest ikväll och jag tror jag gör som du...pyntar med klematis!
  Fortsätt njut av denna ljuvliga augustidag :)
  Kram Lollo

  SvaraRadera
 2. Tack för ett härligt poolparty! Så kul att ses och du hade ordnat det så himla fint!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Gud så mysigt! Fina bilder men hade vilat se mer från partyt...
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Hoppas du inte har huvudvärk nu😊många tomma vinflaskor.... Lät som en underbar kväll! Kramis Nilla

  SvaraRadera
 5. Låter som att ni hade en himla trevlig kväll och vad vackert dukat:) rolig idé med spetsgardinen på bordet! Kram från Linnéa

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!