torsdag 22 augusti 2013

RÅ OCH RUFF VÄGG.

Arbetet på uterummet skrider framåt. Jag lönearbetar på mitt jobb medans maken har semester och snickrar. Nu är det isolerat i väggarna, golvet återstår. Vi brukar samråda, ha byggmöten, bolla fram och tillbaka innan vi tar beslut. Så blev det inte riktigt den här gången. Jag svarade inte på mobilen när han ville "bolla", så han tog ett eget beslut. Det var ett alldeles perfekt beslut.
 
Det här var exakt så som jag ville ha, kanske mina tankar har satt bilder i huvet på honom eller så känner vi varandra väl efter alla dessa år, liksom växt samman. Billigt virke i en rå och lite ruff stil, endast  3:- / lpm inte alls tokigt tycker jag. När det blir målat så kommer allt bli så väldigt bra. Jag har helgen framför mig med målarpensel och hinkvis med färg. En plats att växa på kan faktiskt vara ett bygge, ett renoveringsobjekt. Vi har växt otroligt som snickare och arkitekter genom att våga göra saker själv. Fler växa-platser finns på fabriken 

 
6 kommentarer:

 1. Mmm ska bli spännande att se hur det blir.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Det kommer bli så fint! Tänk, vad han kan, Maken ;-)

  SvaraRadera
 3. Tur att han tog beslutet för det blir säkert superbra.
  Kram helena

  SvaraRadera
 4. Haha! Vad nervös jag blev först närjag läste texten (innan jag kom till slutet). Tänkte att "nu tog han ett beslut och så gick det åt pipsvängen..." ;)

  SvaraRadera
 5. Följer med intresse...härligt med förnyelse!!

  Önskar dig en finfin helg vännen
  Kram Lollo

  SvaraRadera
 6. Ja, kommer att bli så fint. Passar i ett uterum.

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!