fredag 16 augusti 2013

Pippi på fåglar!

 
Har en tanke om ett fågeltema i uterummet, vi är ju lite fågelfrälsta både maken och jag,  kanske mest maken. Nu kan ju inte allt kretsa runt min smak och stil för då skulle det kanske bli för romantiskt och gulligt.
Fast vem säger att man inte kan blanda, varför inte dra till med lite romantiska burar/ ljuslyktor?

Kudde med fågelmotiv, 495 kronor, Pierre & Peter. Fotograf: Per-Erik Berglund

Nja.. kanske inte riktigt min stil fast lite läcker var den allt. Mamma skulle då rakt inte sätta sig där för hon formligen avskyr korpar, skrockfull som hon är. När jag tittar tillbaks på hur jag tänkte i januari och vilka färger jag funderade på så passar faktiskt den kudden in väldigt bra.
här tänkte jag då.
 
 Det där med lite turkost eller lite orange till det gråa-svarta och senap det tror jag fortfarande på. Rosa går med fast njaaee,  nej det blir inget rosa där ute möjligen lite plommon.
 
Strömstaren  på svart botten gillar jag skarpt. Ugglor har ju varit inne ett bra tag men jag har inte riktigt hakat på den trenden, men en liten kudde kan jag väl stå ut med. 
Hedvig heter det söta uggle-kuddfodralet. Alla kuddfodral utom den med korpar kommer från Jotex. Alla ligger redan i min inköpskorg, behöver bara klicka på köp. Måste måla först, sen får jag se hur jag gör. Den turkosa mattan är från Indiska. Vad tycker ni? Ska jag köra på eller?
 4 kommentarer:

 1. Jag tycker ju också om fåglar, mycket, å så gillar jag färg med :) Kör på något som du tycker är fint men inte riktigt vågar, det tror jag blir härligt och coolt!
  <3 Jennie

  SvaraRadera
 2. Många fina saker!
  Och snygg moodboard, hur gör du?
  Ha en fin helg, kram Suss

  SvaraRadera
 3. Riktigt fint Pia, wow så snyggt, du kan du :) Jättefina kuddar, gillar skarpt den där kudden med korpar, gah... vill ha!!!! Och vad himla fint ni fått det med skjutdörrarna till altanen, vilken skillnad det blev! Vad mycket ni hunnit med på kort tid!!

  Önskar dig en fin helg!

  Kramiz aka

  SvaraRadera
 4. Så fina kuddar!! Din färgkombination tror jag absolut på! klicka på du bara. Kramar Nilla

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!