onsdag 7 augusti 2013

Några sländor har landat.

Min fina trollslände-tavla som Charlotta "Lotta" Blomgren målat hänger i hallen och glimmar så vackert. Lotta är en kollega och vän. Extra roligt att ha alster från henne nu när hon ska plugga konst på heltid. Vem vet hon kanske blir världsberömd en vacker dag.  Jag gillar trollsländor, verkligen. Ångrar bara att jag inte köpte en till i samma serie. Nåja så är det ibland.
 
Kan sitta ute och titta på dem jätte länge när de flyger runt i sommaren. Deras skira vingar glänser som silver och tänk att vissa bara lever en endaste dag som slända. Så sorgligt!
 
 
Nu har det landat ytterligare en slända hos mig. Närmare bestämt i soffan.
 
Jag blev lite besviken, trodde den skulle vara lite större. men den passar bra där ändå. Får skylla mig själv måtten stod angivna så klart. 
 
Många kuddar blir det.
Inga bilder eller tavlor har det kommit upp på väggen ännu. Tror jag ska be maken om några trollsländebilder i svarta ramar. Jajamensan, så får det bli.
Kuddfodralet kommer från H&M.

 5 kommentarer:

 1. Här är en till som är svag för trollsländor! Hos mig är de ett tecken och en hälsning från någon som inte längre finns med oss. Så kan det också vara...

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Ja, tänk när vår Lotta blir världsberömd! Då har du ett bland hennes första verk :)
  TYckte kudden var riktigt fin, det bröt av lite med en mindre storlek :)
  klart du ska be maken fota ett par sländor i svartvitt och rama in! Toppen!
  Kram vännen!
  /Maria

  SvaraRadera
 3. Sländor är vackra och lite mytiska tycker jag.... Dina är inget undantag :)

  SvaraRadera
 4. Vackert med sländor, de är så spröda! Fin kudde och tavla! Och så praktiskt att bara kunna säga till Maken om vad du vill ha för motiv!

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!