onsdag 31 juli 2013

Om att flytta på saker.

 

Maken säger att jag flyttar på allt. Gör jag väl inte säger jag då.. Jo du flyttar på allt jämt. Man hittar inte sakerna man ska ha. När jag tänker efter lite så gör jag det, jag flyttar på saker hela tiden. Jag har märkt att jag gör det på jobbet också, kan inte låta bli. Någon typ av mani kanske, vad vet jag. Flyttar lite på saker här och där. Jag liksom ordnar till det rätar ut och grejar om ni fattar. Jag gör det i farten, tänker inte på vad jag gör. Bara gör! 
 
Varför finns det hjul på ett bord om det inte var för att man skulle flytta på det? Fast nu ska jag inte flytta på bordet, inte idag i alla fall. På bordet i kontoret låg det nyss en massa Magazines, travade huller om buller. Samlade bara damm och man tittade inte i dom alls. Nu har jag sorterat och flyttat in dem i biblioteket som sig bör.
 
Trädgård för sig och inredning för sig.
Ett tomt bord är ju absolut inte kul. En laddningsstation ska det bli här.
 
Här kan man ladda sina batterier till kameran, mobilen och annat som ska laddas. Ett stökigt bord suger energi ur vad och vem som helst. Alltså blir även jag positivt laddad.
 
 Med risk för att någon inte kommer hitta laddaren så ligger det en kompass där som ska visa väg.
Nu ska jag gå vidare här hemma och flytta lite på disken från diskhon till diskmaskinen. Fniss! Ha en bra Onsdag mina vänner.
 2 kommentarer:

  1. Så du flyttar på grejerna du! Det gör inte jag, dom får vara där dom är så att jag kan gå i sömnen och plocka fram dom. Nästan så att gemen ligger åt samma håll så att det blir rationellt och bra. Fast å andra sidan har jag en man, då, som lägger sakerna där det behagas för stunden....
    Agneta kram

    SvaraRadera
  2. Ha ha, maken säger samma sak här ;) Tänkte flytta runt lite inredning snart för att förnya lite men nu kommer solen tillbaka så det får vänta... Kram Suss

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!