lördag 1 juni 2013

Middag som vid Medelhavet.


 Jag gillar verkligen maten man äter i Grekland och Italien, åhhh dessa fantastiska kök. Mums! Gjorde en dubbel sats med köttfärssås i veckan och jag tänkte att en Moussaka ska väl kunna smaka bra på en solig Lördag.
 

Alla i familjen gillar inte aubergin så en lasagne kan man lätt göra på samma gång. Klart att alla ska vara nöjda och belåtna när man bjuder på mat. Både Grekiskt och Italienskt på samma gång.
 
Fin ugnsform från Portugal passar utmärkt för ändamålet.

 
Ett enkelt och bra recept hittar du här. Jag gör lite på måfå, det brukar bli bra det med.
 
 Till lasagnen är det bara att byta ut auberginen mot lasagneplattor. Klart, hackar ihop en sallad senare med oliver och fetaost.
Gillar ni medelhavsmat?


2 kommentarer:

  1. Japp, älskar Medelhavsmaten... Din ser läcker ut :)

    SvaraRadera
  2. Ja Medelhavsmat är inte fy skam och nyttigt också.

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!