tisdag 11 juni 2013

Lite vardag och fest blandat.

 

Vardag och fest i en salig blandning. Lite surt, lite sött,  upp och ner och hit och dit. Jag har svårt att fokusera på jobbet så här innan semestern, svårt att fatta att det är festligt för vissa i familjen och vardag för andra. Hur sjutton ska man få ihop allt, hitta balansen? Ja det kan man fråga sig.
 Jag fattar tex. knappt att jag vunnit en fin utlottning, ett presentkort på 500:- hos Nillas handelsbod. Jätteroligt! Tack Pernilla för din insats. Jaha, då ska man fira lite kanske, kolla in fotbollen, baka bullar till avslutnings fikat, träna, jobba fixa och dona med lite allt möjligt.  Åh, rabarber till kollegan, får inte glömma det!
Bara en sådan sak som att knyta en slipsknut. Jag kan absolut inte och Pappan i vår familj är 120 mil bort på jobb. Morfar får rycka in. Pust! Kanske man kan googla på det??!!!
Boka styling tid inför skolbalen, ja varför inte, om jag haft döttrar så hade dom förmodligen fått tid för att sätta upp håret hos en frisör så varför skulle inte sonen få samma favör.
 
 
 
Lugn och fin nu.. Jag köpte bullar!  Stylingen gick fint, skolbalen är avklarad, slipsknuten blev bra, träningen är utförd och fotbollen med. Ett glas med en iskall drink står på köksön, till mig som har tagit en ledig dag i morgon. Ska gå på skolavslutning och sedan äta lunch ute med två unga och trevliga grabbar. Jag gillar egentligen just den här pulsen. Livskvalitet på högsta nivå. Livet är värt att leva även när det är mycket på agendan. Man uppskattar de lugna stunderna alltmer då tror jag.
 
 
 
 
 

5 kommentarer:

 1. Livet går i 120, eller var det 210. Det känns som om det alltid är så inför semestern. Vad härligt med skolavslutning :)
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Åh vad härligt det låter. Jag ska fira i helgen kunde inte vara ledig på skolavslutningen till min dotters förtret. Det är så mycket nu. Jag har mailat din mailadress till Nillas Handelsbod så de kontaktar dig. Hör av dig om du inte hör något, har bett dem göra likaså.

  Kramar Nilla

  SvaraRadera
 3. Grattis till fina vinsten Pia, så roligt när man har turen på sin sida! Du verkar ha väldigt mycket på din agenda just nu. Glöm inte att sänka axlarna emellanåt och andas.

  Sköt om dig.
  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Hoppas att du hade en underbar ledig dag med F!
  Ser fram emot att träffa dig imorgon!
  Kram

  SvaraRadera
 5. I år har jag bara varit bortbjuden! Gott och ovant. Flera studentexamer som jag bara kunnat komma på och ta det lugnt.

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!