torsdag 30 maj 2013

MOODBOARD - MAJ


 
Maj månad, som jag längtat att den ska komma. Det är då allt ska ske, allt händer och vips så är den ljuvligaste av månader över. Man ska fixa med sin trädgård, så i grönsakslandet, fira bröllopsdag, köpa examenskläder, ha fester och träffa kompisar, grilla, just det att njuta lite på samma gång.
 
Jag försöker att göra det sista mycket, njuta alltså. Är lite som tjuren Ferdinand, Jag trivs bäst här under min ek och där jag kan sitta och lukta på blommorna. Kanske man borde sprida ut alla händelserna i maj på något vis. Tänk, bara några veckor kvar till semestern och några dagar kvar av Maj också. Bäst att ta vara på dagarna ordentligt.
Fler moods på fabriken.8 kommentarer:

 1. Vilken fin moodboard! Ja det är så tråkigt att denna härliga månad bara fylls upp med så mycket att man inte hinner njuta ordentligt. Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. maj den allra härligaste månaden av dem alla och vips så är den över och man undrar vart tog tiden vägen

  SvaraRadera
 3. Ja, maj brukar ta slut innan den ens hinner börja. Men nu har vi hela ljuvliga sommaren fraför oss! :)

  SvaraRadera
 4. Maj i år gick så fort så jag förstår inte vad som hänt! Men jag försöker njuta vareviga dag, det är nog så att man får försöka göra det. Och så trodde jag du skulle gifta dig!!!! Men det var redan gjort förstår jag.
  Gratulerar till bröllopsdagen!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Visst är maj underbar!! Synd att den är så kort, bara 31 dagar ;o Men vi kan väl låta den fortsätta en bit in i juni också ;)
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 6. Fin moodboard! Det låter som om du har haft en riktigt fin maj månad!!
  Susanne

  SvaraRadera
 7. Ja maj månad gick fort, men ack så ljuvlig ändå!
  Ha en fin juni också!
  Kram

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!