onsdag 29 maj 2013

Lilla huset- visning.

 

Här är vårt lilla hus, det som jag önskade stod på Öland istället för på tomten här hemma. Vi hyr ut det och nu är det dags för nya gäster att flytta in. Därför så gick jag in och fotade lite. Bra att ha bilder inför en annons tex.
 
Ett litet pentry som har det nödvändigaste. Det har lagats en del mat här och bakats med kan jag tro. Köksluckor från Marbodal som jag målat ett antal gånger. Furu från början,(1981) sedan dalablå och nu vita. Bra kvalité måste jag säga. Luckorna på överskåpen har en av sönerna fått av en kompis, även de från Marbodal.

Matrummet med valvingång till vardagsrummet. Klickgolv i kök/matrum från IKEA . Från början så var allt i furu, väggar, tak, karmar, ja allt. Vi har målat panelen och så småningom ska väl taken och fönsterkarmarna få sig ett lyft också.

Burspråk med utsikt över syrenhäcken. Den utsikten kunde bytas ut mot havet tänkte jag då...
 
Vardagsrum med mycket fönster.

Sovrumet.

Liten wc och dusch. Inte toppmodernt, men ändå det fyller sin funktion.

Stor och bra tvättstuga där det även finns en liten frys.
 
 
En mysig uteplats under tak för sköna kvällar och grillning.
Förstår ni att jag vill att det ska stå på Öland istället? Tycker så mycket om det lilla huset och det är så kul att se hur de olika gästerna inreder det. Jag vet precis hur jag  skulle inreda om jag bodde där, vid havet på Öland.
4 kommentarer:

 1. Jag kan intyga att det åtminstone har bakats pizza och muffins i det där köket. Men det såg lite annorlunda ut då. Det är en trevlig stuga!

  SvaraRadera
 2. Den stugan ser mysig ut och jag förstår din längtan till Öland.
  Småprylar på altanen - i en salig röra - det har jag också + flugor som jag blåser bort då och då.
  Må så gott och kram!

  SvaraRadera
 3. Men vilken jättecharmig stuga!! Så fint med burspråket, det blir liksom en annan form i hela rummet. Mysig altan där också och fint kök. Fräscht överallt. Vad kul att ha en stuga att hyra ut :) Är det till sommarturister eller till mer permanenta hyresgäster?

  Kraaaaaaam aka

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!