tisdag 7 maj 2013

Fixa bort klorfläckar.


Förra veckan när det skulle komma en mäklare hit så skulle jag skura bort lite alger från trallen utanför bastun. Man vill ju att det ska se fint och fräscht ut. Det var kallt så jag kastade på mig min svarta ganska så nya huvtröja.(smart!) Ja, då händer det så klart, jag skvätter klorblandningen på tröjan. Det kunde jag ju räknat ut eller tänkt på innan. Men, men...  Den kan man ju bara kasta tänkte jag först.

Men sen kom jag på en sak. Kanske man kan dutta i lite på fläckarna med en svart märkpenna. Prova i alla fall. Märkpennor hade jag ju hemma.

Jajamensan, det funkade. Ganska så bra resultat, det lyser ju inte som innan i alla fall. Ifall det finns fler klantisar där ute så Varsågoda, ett litet tips.

3 kommentarer:

 1. Det där är inte alls så dumt....jag har råkat ut för liknande och då använt permanent tusch att fylla i med. För visst är det bättre än att kasta plagget :) Ha de gott vännen
  Kram Lollo

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset! Det där är inte alls olikt mig, kommer gärna på att jag ska börja måla iförd nyinköpt tröja. Inte tänker jag på att byta heller, vill ju måla NU...!

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Den första delen kunde lika gärna varit jag, jag skvätter och sölar hela tiden. Andra delen, när du fixar till det kunde kanske inte varit jag för så smart är jag inte, det var väldigt bra gjort! Men visst är det förargligt när man gör så på nya kläder!
  Agneta kram

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!