onsdag 10 april 2013

Tröstar mig!

 
 
Vi rear ut blommorna, sa butiksbiträdet 10:- buketten. Jättebra! Jag tog två.( kunde väl för tusan ha köpt fler) Jag behövde muntra upp mig lite. Ett samtal i morse fick mig verkligen att tappa humöret. Nu kanske jag måste se mig om efter nytt jobb, eller hitta ett till. Phuuu! vad jobbigt, jag som trivs så bra som det är.

En ros muntrar väl alltid upp?

Snörade på mig pjäxorna också och tog en svängom på skidorna, för säkerhets skull. Ja se där, ett litet leende fick jag till ändå. Motion brukar hjälpa.

Tonåringen hade köpt "fika" till sig och sin mamma. Hmmm.... inte kan man sura längre då heller.
Ha en bra Onsdagskväll! Det ska jag ha.
 5 kommentarer:

 1. Äsch då, hoppas verkligen att det löser sig. Att röra på sig är alltid bra, fast idag kändes det som om jag bara blev matt av att vara ute......nu orkar jag inget mer än att hänga vid datorn!
  Vilken gullig kille du har!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Oj, det låter inget bra... Men du verkar ta det bra ändå tycker jag :) Det är ju superviktigt att göra precis så - att fokusera på det positiva när det blåser i tillvaron! Och vilken jättecharmig bloggerska där på bild :)))

  Kraaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 3. Usch det låter inget vidare. Tur då att du kan pigga upp dig med lite annan belöning.
  Ha de gott. Kram, Cat

  SvaraRadera
 4. Fy så tråkigt! Men försök att intala dig att ibland stängs dörrar för att det är dags att kliva igenom nya. Jag tror faktiskt att det är så, även om jag har rätt lätt att bli modstulen också... :)

  Kram

  SvaraRadera
 5. När man mår lite så där försöker jag tänka att det är nog ödet...det ska nog innebära något bättre eller så....

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!