måndag 15 april 2013

På gott och ont!

 I går när vårsolen värmde så bestämde jag mig för att ta en tur på cykeln, det blev en ganska så lång tur och det blåste faktiskt rejält om öronen. Ja, jag hade mössa på. Det är detta som är det goda, att cykla och motionera alltså.

Idag är jag hemma med en väldig värk i örat, om det beror på cyklingen, eller inte det vet jag inte,  men det är det som är det onda i alla fall. Lite droppar i örat ska hjälpa sa doktorn. Jag roar mig med att sova ikapp lite, det blev inte mycket till sömn i natt. Sedan gjorde jag mig en egen skylt(härmapa) eftersom jag inte anser mig ha råd att köpa en färdig. Det fiffiga med denna skylt är att den är föränderlig.
Om någon är nyfiken på hur blommorna blev i järngrytan så kika in på min trädgårdsblogg Simsalabim 
 


5 kommentarer:

 1. Smart att skriva på griffeltavla! Jag skrev ut text och ramade in, till tvättstugan. Ramen kostade dryga femtilappen och plåtskylten (som jag sett) mer än dubbelt ;)
  Ses imorr´n då!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 2. Hihi, här har du en till som tog sig en cykeltur igår :) Men vad tråkigt med örat! Du får krya på dig! Jag har problem med ett knä istället... man börjar väl bli gammal och sliten, fniss :) Fiffigt med griffeltavlan - och charmigt :)

  Kraaaaaam aka

  SvaraRadera
 3. Ajaj, hoppas örat blir bättre! Fin skylt, griffeltavla är snyggt och fiffigt!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Du får sätta på en platta på spisen och hålla huvudet ovanför, det brukar hjälpa...! Hoppas du har mindre ont nu.
  Agnet a kram

  SvaraRadera
 5. Tack för en jättebra idé med att skriva lite olika texter på griffel eller något sådant. Tack

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!