tisdag 26 februari 2013

Dagsljus och månsken.


Ljusa och soliga dagar har det varit ett tag nu. Väldigt skönt att se dagsljus när man kommer hem. Det syns på pelargonerna att det är i slutet av februari, de växer på bra. Dagarnas solstrålar värmer ordentligt och i går kväll sent efter ALM så låg dimman tät och det var svårt att se vart man var. Tills jag kom närmre skogen då lättade dimman och fullmånen lös upp hela körbanan. Långa skuggor i vinternatten och så plötsligt sprang det ett stort djur över vägen, det var ingen älg eller rådjur, inte grävling heller. Björnen sover väl? så....Vargen kanske? Eller ett vildsvin jag hann inte se. Häftigt och vackert!
Bara en nackdel...jag kunde inte sova på hela natten. Om det berodde på månen eller på en vansinnig värk i magen eller förmodligen båda, ja det vet jag inte. Jag vet att jag berörs av fullmånen i alla fall.

Det är något som händer inom mig. Hur har ni det vid fullmåne, blir ni mångalna?4 kommentarer:

 1. Undrar vad det var för djur????
  jag tror inte jag berörs av fullmåne, inget jag lagt märke till iallafall!Men har ju hört att många påverkas av fullmånen, fast forskarna sa precis tvärtom häromdagen!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Lite olika, ibland blir jag mångalen, och ibland inte. Inatt har jag sovit gott! Med tanke på att det var fullmåne igår, så var det kanske en varulv??? ;)
  Hoppas du mår bättre nu!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 3. Hihi nej jag tror inte det. Men jag har drömt hemska mardrömmar de sista nätterna, kanske månens fel?:) kram Nilla

  SvaraRadera
 4. Visst är det skönt att dagarna blivit lite längre eller ja ljusare längre kanske man ska säga. Jo fullmånenätterna sover jag dåligare och inte minst nu när verkligen månen skinit in....har inga persienner än...

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!