måndag 14 januari 2013

Sorterat!


Min röjar-resa fortsätter, rum för rum hylla för hylla och jag ska gå igenom varenda vrå i huset innan jag är nöjd. Inte bara inne utan ute i bodar och förråd också. Man har ju sett hur man ska bete sig på tv. Sortera och ta beslut, säljas, kastas, skänkas.... Inte lätt men väldigt behövligt. Just i det här skåpet var det enkelt.. bara kastas. Men, ja visst skulle jag kunna använda vissa till skurtrasor eller så, men nej... Eller kanske ändå. Velig? Inte jag inte! Fniss....
Jag sa ju att det inte var lätt.  

Jag fick 6 stora fina gräddvita badlakan när jag fyllde år som liksom inte fått plats i skåpet innan. De har legat i förpackningen sedan november. Men nu åkte de gamla ut och de nya in. Några gamla har jag sparat ifall man ska färga håret eller nåt sånt och några åker ut i garaget till bilvård.. Synd att fläcka ner dom nya.
Badrum 1: Check!


9 kommentarer:

 1. Visst är det skönt och nödvändigt med utrensning och sortering hemma ibland....det känns som man "inte ser skogen för alla träd" när det blir för mycket.
  Men vilket jobb och många beslut som ska tas innan man slänger/skänker bort.
  Så duktig du är som tar tag i detta....kanske jag med skulle göra........
  Ha de gott, vännen
  Ann-Louisekram

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt att röja, man blir liksom lättare i sinne med färre prylar.
  Ha de gott. Kram, Cat

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att röja och rensa! Kul med nya handdukar! jag brukar också spara några som jag har när håret skall färgas, fast nuförtiden när det är med grått så har jag ju gått mot det ljusare hållet och gör det mest på salong.
  kram Helena

  SvaraRadera
 4. Jag önskar jag hade mer tid att röja och hålla ordning!

  SvaraRadera
 5. Vilken energi du har! Och så fint det blir. Jag har linneskåpen på tur och jag sitter stilla och väntar bara på att energin skall komma......imorgon blir det nog bra!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 6. Mycket prydligt - visst är det skönt!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Vilken fröjd att få röja sådär! Det skulle jag vilja göra i vårt förråd!

  :)

  SvaraRadera
 8. Svårt men nödvändigt. Hela källaren, garaget mm är fullt ska nu börja. Måste säga att jag tycker så mycket om din blogg/bloggar.

  SvaraRadera
 9. Vad härligt! Jo man borde verkligen röja oftare! Dock när jag röjer så får jag ju liksom plats för nytt.. Och så blir det fullt igen! Men jag antar att det är en cirkel som kommer att pågå! =)
  Bra ide med godluktande tvål i handduksskåpet! Kanske snor den! =)
  Ha en bra dag!
  Kram Elin

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!