fredag 11 januari 2013

Mera mat!

Ja kära ni här kommer det mera mat..Jag vet tredje inlägget i rad! Jag är väl tydligen inne i en period just nu, en matperiod. Jag är lite så, en periodare på sätt och vis. I alla fall så provade jag att anrätta blå musslor för första gången i mitt liv. Egentligen så är det förskräckligt konstigt eftersom jag verkligen älskar all sorts fisk och skaldjur.

Jag råkade titta på ett TV program med  Jamei Oliver och blev otroligt sugen på just musslor. Beslöt mig för att prova. Åhh!!! så gott det blev och Obs! Bara efter första försöket....Fredags taco, släng dig i väggen!

Jag lovar att det inte blir den sista gången.

6 kommentarer:

 1. Mmmm! Älskar musslor - faktiskt så mycket att vi för inte alltför länge sedan var på en restaurang i Karlskrona som har musslor som specialitet. Vi fick in varsin gryta med de ljuvligaste musslor, mmmmmm.... Dit går vi fler gånger! Besök gärna Antons nästa gång ni är i Blekinge (men ta med en lite större plånbok ;))
  Ha de gott. Kram, Cat

  SvaraRadera
 2. Åhhhh, jag älskar musslor! Tyvärr den enda i familjen som gör det. Men när jag någon sällsynt gång är ensam hemma någon kväll så köper jag gärna ett nät med musslor hos fiskhandlarn och kokar i vitt vin ihop med vitlök och persilja och ett gott bröd till. Så enkelt och så fantastiskt gott...
  Ha en fin helg!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Näee, jag som bra älskar musslor! Det får bli till nästa helg :-)
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Jag har heller aldrig kokat musslor. Är det inte svårt att veta om de är "friska"? Har för mig att det är något med att de ska öppnas helt om de är okej?
  Gott lät det i alla fall!
  Kram fina vän!
  /Maria

  SvaraRadera
 5. Det ser ju onekligen väldigt fräscht ut tycker jag. Men jag är väldigt osäker på om jag gillar musslor. Åt sådana i en sallad för typ 100 år sen och kommer fortfarande ihåg att det kändes som att få en kallsup i havet :)

  SvaraRadera
 6. Mmm så härligt, musslor är gott .

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!