lördag 12 januari 2013

Liten flicka på slagbordet.


När tomtarna smugit sig ner i jul-lådan så vill jag ha in lite vårkänsla i hallen. Jag ställde det loppade slagbordet där i höstas. Nu är jag ju lite sugen på att måla det i alla fall. Vi får se hur det blir, har så svårt att bestämma mig. Den här lilla flickan fick jag i present när jag tagit min barnskötarexamen.  Hon har stått lite i skymundan i en av hyllorna på bibblan. 

Jag läste i en av Feng shui böckerna att man skulle ha symboliska stilleben hemma tex. Om man önskade sig ett sekelskiftes hus så kunde man ha en gammal nyckel och en boken svenska gods och gårdar ligga framme. En lampa som som står för upplyst ekonomi i det området i hemmet som representerar rikedom. Spännande tankar och filosofi tycker jag. Feng shui och baguan kan du läsa mer om här.


Jag önskar mig inte fler barn men man kan ju önska att andra får det, eller hur? Sedan kan det betyda framgång och lycka på jobbet också eftersom jag jobbar med barn. Egentligen så tycker jag bara att hon passar rysligt bra där med sina blåa ögon och rosa rosett.
Ha en skön lördag.


4 kommentarer:

 1. Jättefint har du gjort och kannan tycker ju jag är extra fin!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Visst är det spännande med Feng shui och sidan du länkar till verkar bra, skall titta lite mer noggrant sen.
  Ha det gott!!

  SvaraRadera
 3. Den lilla figuren var jättefin!
  Feng shui tycker jag är intressant - har några böcker i ämnet.
  Kram och trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Klart du ska ha den framme! Jag tror på Feng shui. Ha en fin kväll och tack för din fina kommentar hos mig förut! Kram Nilla

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!