lördag 15 december 2012

Sentimental julhäxa...


Tänk vilken vinter vi har och vad vitt och fint det är där ute. Julen börjar närma sig ordentligt och i vanlig ordning så är ingenting klart hos mig. Har dessutom dragit på mig en förkylning och orkar inte göra någonting alls. Det gör att humöret sviktar och jag är otroligt grinig och bölar för minsta lilla. En snorig, sentimental klimakteriehäxa med julfrossa skulle man kunna säga. Fast det går väl över och det blir nog jul ändå. Jag har i alla fall hängt upp julkulan i fönstret, alltid något och visst är det smartare att köpa julklapparna på mellandagsrean??? Delegera arbete är jag faktiskt inte bra på, annars vore det en toppenidé. Jag ska öva...
Kram!

7 kommentarer:

 1. Hej där du underbara sentimentala klimakteriehäxa ;)
  Nu tycker jag absolut att du ska tänka på dig själv, och delegera ut saker till de andra runt dig! Gör en lista på vad som ska göras, där andra kan få ta åt sig uppdragen. Om ingen tar på sig något frivilligt får du lotta ut uppgifterna! Inte vill de väl ha en utsliten trött ledsen mamma/maka (och vilka mer roller du kan tänkas ha ;) som gråter på julafton!!?? Nä, tänkte väl det! Be du din fina familj om hjäp och hälsa från mig ;)
  Krya på dig Pia!
  Varmaste kramen / Maria

  P:S Det blir jul, hur som, oavsett om du fixat allt eller inte. Det är liksom kalendern som styr det ;) :)

  SvaraRadera
 2. Krya på dig så du blir frisk och kan njuta av julhelgen . Kram

  SvaraRadera
 3. Jättefint julväder med all snö, och mer därtill har det kommit idag..nu har vi så mycket att det börjar bli svårt och ta sig fram där det är oplogat.
  Ta hand om dig och bry dig inte om alla måsten...det blir jul ändå..
  Krya på dig och ha det så fint
  Kram på dig
  Ann-Louise

  SvaraRadera
 4. Ja, det där med att delegera och be andra det år inte så lätt det! Men jag har lärt mig att det inte är så farligt att be om hjälp faktiskt! Så tänk på dig själv och att bli frisk till dopparedagen och låt nån annan fixa julen runt omkring! :)
  Kram Elin

  SvaraRadera
 5. Både fin julkula och fin bild!

  Börja genast att delegera och sedan går du och lägger dig så att du blir frisk. :)

  Kram

  SvaraRadera
 6. Ja du detta att delegera är fasen inte lätt!!! Men krya på dej!

  SvaraRadera
 7. Klicka hem klapparna på nätet. Det är mitt bästa tips. Tar ett par timmar i sängen med datorn och så kommer klapparna ett par dagar senare. HUR skönt som helst :)

  Kramar

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!