fredag 17 augusti 2012

Boka boende!

Sitter och kollar boende på Öland v. 37. Jag och maken brukar ju åka till Öland en eller två gånger / år. Fågelskådning och skördefest med lite kultur blandat passar oss perfekt. I år hade vi tänkt kombinera denna resa med att uppvakta min kära mormor som fyller 90 år. Mormor bor i Blekinge så det skulle ju funka jättebra. Vi har ju lite krav också nämligen husdjursfritt och mitten/södra öland är måsten. 
Allégården Kastlösa
Efter att mina föräldrar som just varit utomlands  blivit blåsta på boendet så känns det bra att vara extra försiktig och vaksam. Dom bokade via en förmedlingsbyrå som tydligen gått i konka och när de väl kommit på plats mitt i natten på grund av flygförseningar, så visade det sig att de inte hade något boende. Kul för äldre människor som kanske inte alltid är så vana.  En dyr resa blev det kan jag berätta. Tur att syster min och svägerskan var med. Har ni tips eller ideér om bra och seriösa och billigt boende på Öland, så är jag jätte tacksam.
Kram!

3 kommentarer:

 1. Oj, stackars mamma och pappa! synd att det skulle gå så!
  Vi bodde ju helt underbart utanför Löttorp, vid Sandbybadet. Enkelt men fint. Vi hyrde privat av en dam men kanske går det att googla fram?
  Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Kolla Södra Bruket, de har både lägenheter och B&B (de är seriösa).
  Meddela vartni är så kanske vi kan ses. Vi åker nog över torsdagen eller fredagen under dagen för att undvika folkstormen ;)
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 3. Vet inte om det är billigt men äleklintagården är så fint att bo , sen finns en privatperson som hyr ut lägenhet i ebbegarde, där vi har landställe, jag lekte mycket i dessa lägenheter som barn de är nog billiga. Men jag vet inte vad de heter mer än att de ligger i ebbegärde om du kan söka på det. Fast båda dessa är 1,5 mil norr om borgholm , kanske för högt upp?kram Nilla

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!